muy nuboso
  • Màx: 21°
  • Mín: 18°
19°

El Consell de Mallorca obre la inscripció per als campaments d’estiu a la Victòria

El Consell de Mallorca obre aquest dimecres el període de preinscripció de les places dels campaments d'estiu a la Victòria, a Alcúdia. El preu total per campament són 178,64 euros que inclou: l'estada, les menjades, el trasllat des del punt de trobada (Poliesportiu Municipal d'Alcúdia) al campament i qualsevol activitat duita a terme durant els set dies.

L'activitat d'oci va dirigida als nins i joves d'entre 9 i 16 anys (nascuts entre els anys 2008 i 2015), empadronats a qualque municipi de Mallorca. En total s'ofereixen 600 places dorganitzades en 10 torns de 60 places. A cada torn es podran reservar 2 places per a participants amb dependència moderada, dependència severa o gran dependència. D'altra banda, els usuaris de serveis socials tindran dret a 5 places a cada torn amb una bonificació del 50 % en el preu total de la tarifa ordinària.

El conseller de Presidència, Antoni Fuster, ha explicat que «és un deure de les institucions oferir oportunitats assequibles d'aquest tipus d'activitats des d'una perspectiva inclusiva, integral i igualitària perquè tots els infants i joves de l'illa hi puguin optar». Antoni Fuster ha explicat que «permetre el desenvolupament personal, la convivència i el respecte per la naturalesa són tres grans eixos sobre els quals giren aquests campaments que ja tenen una gran popularitat».

Els interessats podran enviar la seva sol·licitud de manera electrònica per la web joventut.conselldemallorca.cat des del dia 10 d'abril fins al 24 d'abril. Posteriorment, es durà a terme un sorteig públic amb l'objectiu designar les places, i amb el pagament de les persones preseleccionades, s'efectuarà l'assignació definitiva.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.