algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 19°
26°

El Govern destina 1,2 milions en tres anys a subvencionar les despeses corrents d’entitats que duen a terme actuacions socials

Aquestes entitats i federacions han de treballar per a persones amb discapacitat, salut mental greu, dependència o exclusió social o pobresa

228621

El Consell de Govern ha autoritzat la consellera de Famílies i Afers Socials perquè pugui destinar un import màxim d’1.200.000 € a la convocatòria de subvencions destinades a finançar les despeses ordinàries de funcionament de les federacions, les confederacions i les unions d’entitats sense ànim de lucre d’àmbit suprainsular. Concretament, de les que duen a terme, exclusivament, actuacions a favor de persones dins l’àmbit social. La distribució dels ajuts és la següent: 450.000 euros el 2024, 450.000 euros el 2025 i 300.000 el 2026.

Els objectius d’aquestes subvencions són fomentar la participació social i potenciar el teixit associatiu mitjançant el finançament de les despeses ordinàries de funcionament de les federacions, les confederacions i les unions d’entitats sense ànim de lucre esmentades. Les entitats han de fer feina, doncs, exclusivament en favor de:

• Persones amb discapacitat física, psíquica i sensorial.
• Persones amb diagnòstic de salut mental greu.
• Persones grans en situació de dependència.
• Persones en situació de pobresa o exclusió social.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per inca, fa 2 mesos
Ara imaginau quant s'hi podria dedicar si 20 anys després no estiguéssim encara pagant els seus Palma Arenas i parcs de les estacions passats i de faraònics amb goteres com l'actual, o metros que no duen enlloc i inundables. Però bé, millor tenir a aquesta senyora controlada on està, aquí no destrueix patrimoni.
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente