muy nuboso
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
21°

L’STEI durà el pla de segregació lingüística als tribunals si la Conselleria d'Educació no el retira

L’STEI Intersindical ha demanat a la Mesa sectorial d’Educació la retirada del pla de segregació lingüística a les aules. Si no és així, ha comunicat que els serveis jurídics del sindicat el posaran en mans dels tribunals, ja que «contradiu la normativa vigent».

«La Conselleria pretén dur endavant un pla pilot sense haver fet cap tipus de diagnosi per saber si és necessari. Saben que no hi ha cap tipus d’argument que avali la necessitat d’aquest Pla, per exemple quan es diu que està pensat per a compensar les mancances que hi pugui haver en qualsevol de les llengües», assenyalen.

A més, el sindicat remarca que el Pla és «una mesura segregadora que separarà els infants en funció de la llengua triada, i l’escola ha de ser un espai de convivència i de respecte per la diversitat».

El sindicat ha denunciat que no hi ha cap necessitat de destinar vint milions d’euros a aquest Pla quan hi ha tantes mancances en el sistema educatiu de les Illes: «Si realment es disposa d’aquests doblers i es té el temps i els esforços per elaborar aquests plans, cal dedicar-los a allò realment necessari i no a problemes inventats».

L’STEI ha posat de manifest que, tan bon punt es publiqui aquesta resolució, posarà en mans dels serveis jurídics la impugnació del Pla pilot i de tot allò que se'n derivi.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Aliat, fa 3 mesos
Prohens, Vera i companyia supòs q ja teniu les maletes fetes! I per favor no torneu!
Valoració:15menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente