cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Galmés vol concedir la distinció de filla adoptiva a Leonor de Borbón el dia de la diada postissa de Mallorca

Leonor de Borbón, hereva de la nissaga de reis espanyols. | Foto: Europa Press

El Consell de Mallorca vol nomenar filla adoptiva a la Princesa d'Astúries, Leonor de Borbón, com a reconeixement «al vincle de l'altesa Reial amb l'illa».

En un comunicat, el Consell ha informat que vol concedir a Leonor de Borbó la distinció de filla adoptiva de l'illa amb motiu dels Premis, Honors i Distincions que la institució insular concedirà per la pseudodiada postissa de Mallorca, que se celebrarà el 12 de setembre.

En els pròxims mesos la iniciativa s'haurà de debatre i aprovar en sessió plenària de la institució insular. El president del Consell, Llorenç Galmés, espera que «la proposta tiri endavant amb el màxim consens possible entre les forces polítiques representades en el Consell» malgrat que el grup de MÉS per Mallorca a la institució ja ha avançat aquest dissabte que votarà en contra. Després, es traslladarà la proposta oficial a la Casa Reial.

El president de la Hermandad Nacional Monárquica de España, José Fernández, es va reunir fa unes setmanes amb el president del Consell, Llorenç Galmés, i durant la trobada li va plantejar la possibilitat d'atorgar aquest reconeixement a la Princesa d'Astúries pel seu vincle amb Mallorca.

En aquest sentit, el president del Consell ha destacat que «Mallorca ha vist créixer a la futura Reina d'Espanya, ja que segueix la tradició familiar de passar les vacances a l'illa reforçant el seu amor per aquesta terra i portant el nom de Mallorca per tot el món».

«El nomenament de la Princesa Leonor com a filla adoptiva de Mallorca és una mostra de gratitud i reconeixement de la seva estima cap a la nostra illa», ha conclòs Galmés.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per indignat, fa 4 mesos
@Yomismo
I si per una vegada gent com tu es documenta una mica?
Dia 31 de desembre de 1229 les tropes del Rei Jaume I entraven a la ciutat de Mallorca finalitzant la conquesta de l'illa. Tenim la festa de festa de l'Estendard commemorant aquest fet des de fa més de 700 anys. Tots aquests anys em semblen més que significatius per que tu ara decideixis que és una data postissa...
Valoració:2menosmas
Per Rescat, fa 4 mesos
A n’aquesta nina lo q li agrada és anar a la disco i no fer-se fotos amb persones caducades del antiguo Regimen
Valoració:1menosmas
Per Ja, ja, ja... Poca dignitat, fa 4 mesos
li grada fer capades i espolsar la pols de les sabates..
Valoració:8menosmas
Per Malament, fa 4 mesos
Molt malament per en Galmés i per a tots els progressistes que quan aquesta madona serà reina li aniran a fer els honors, tal com varen fer en Toni Noguera, en Miquel Ensenyat, en Balti Picornell i tota la resta que va passar pel sedàs.
Valoració:6menosmas
Per Guillem, fa 4 mesos
Haver nascut en casa afortunada i més si es una casa reial, garanteix poder viure en el luxe i la opulència sense gaire esforç, gràcies a les desigualtats socials. Però això en democràcia es tot el contrari a un mèrit, es una tara injusta del sistema i cal corregir-la amb més democràcia.
Valoració:17menosmas
Per escardapenyes, fa 4 mesos
?Vincle en Mallorca?
I aquest "iluminati" de'n Galmés creieu que dirà que no.
El que ha de fer és recuperar MariVent per tots els mallorquins.
Que vagin a passar l'estiu a Las Urdes, allà i poden fer molta feina.
Valoració:23menosmas
Per Blai, fa 4 mesos
No hi ha coses més importants que fer que adoptar al.lotes amb pares perque venen a passar vacances a ca nostra i pagades per tots. Quina curtor. Caspa rància
Valoració:32menosmas
Per Yomismo, fa 4 mesos
La postiza es el 31 de diciembre.
Valoració:-30menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente