algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 13°
21°

Agredeixen una clienta en una perruqueria d'Inca per parlar en català

Agredeixen una clienta en una perruqueria d'Inca per parlar en català. Tal com informa l'ARA Balears, en una notícia signada per Aina Vidal, els fets han tengut lloc aquest dimarts i l'afectada explica que s'ha dirigit al treballador en català, però l'home li ha exigit «en castellano».

En aquest punt, la clienta ha girat la llengua i ha continuat parlant en castellà, fins que, segons explica, no li sortia una paraula i ha tornat al català, moment en el qual el dependent ha empès la butaca on era asseguda i li ha cridat: «Fora del meu local! T'he dit en castellà!».

La clienta ha sortit de la perruqueria tremolant i, una vegada fora, l'agressor i un altre company de la perruqueria han començat a fer gestos a l'agredida a repetir-li: «Som a Espanya» i «el mallorquí no és un idioma, a veure si te'n tems».

La persona agredida ha denunciat els fets a la Conselleria de Consum, però li han assegurat que «no tendrà cap conseqüència», ja que segons li han explicat, Consum no recull denuncies «d'aquest tipus», sinó que es limita a tramitar denuncies en relació amb un producte en mal estat o defectuós, entre d'altres.


Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per arruix, fa 30 dies
A las peluquerías, igual que al médico se va con cita previa. Y esta no tenia hora ni nada.
Valoració:-20menosmas
Per 2000, fa devers d'un mes
@I tant: No ho sé si li va dir això.En tot cas després de tractar-la com la va tractar es mereixia que li digués qualsevol cosa.
Valoració:4menosmas
Per Pere Mateu, fa devers d'un mes
Això només ha fet començar, els catalanoparlants som minoria i rebrem de tots els costats... Sense un Estat propi és complicat però s'ha de intentar conservar la llengua
Valoració:13menosmas
Per I tant, fa devers d'un mes
2000
En otro medio se dice que la clienta llamó "maricón de mierda" al peluquero.
Empiezo a creerlo.
Valoració:-16menosmas
Per 2000, fa devers d'un mes
Jusef Mengel: Perquè serà que no hi ha denúncies de gent que en qualsevol comerç,restaurant ......els hagin maltractat o els hagin fet fora del local per parlar en castellà? i la majoria de catalanofobs presumeixen de laseva ignorància dient"estamos en España".Sembla que allò de tractar a la clientela amb educació i amabilitat, per segons qui ha passat a la història.
Valoració:16menosmas
Per 2000, fa devers d'un mes
@xisco: Segur que hi han entrat més clientes parlant en català però segur que al requeriment del perruquer han canviat de llengua i han parlat en castellà.Som així de rucs alguns catalans/mallorquins.I aquesta sra. no va voler canviar i d´aquí el maltracte.
Valoració:5menosmas
Per xisca, fa devers d'un mes
També hi podem anar TOTS a l'hora, omplir el local i si no volen sentir el català, no sortim, i li donam una xarrada amistosa, fins que callin. A les hores tornem a sortir fora el seu servei, i que vegin el que s'han perdut. 10 clients cada dia....?
Valoració:25menosmas
Per Jo, fa devers d'un mes
Ademès de inadaptats, ignorants, maleducats i xulos-p. van de prepotents i s'atreveixen a dir animalades, pròpies de la seva incultura..i això és el que hem de tolerar, gràcies a que se senten envalentonats per el govern de fatxes que tenim... però si Franco amb la seva repressió, no va aconseguir matar el català, no ho faran uns desgraciats que no saben fer la O amb un canuto... denúncia a la plataforma per la llengua i difusió a totes les xarxes, a veure si tenim sort i han de baixar la persiana!!
Valoració:20menosmas
Per Yusef Mengel, fa devers d'un mes
Totalmente intolerable; exactamente igual que si se hubiese producido en sentido contrario.
Falta saber cómo se comportó la clienta.
No me cuadra.
Valoració:-28menosmas
Per xisco, fa devers d'un mes
No me creo nada. O sea, que en esta peluqueria situada en Inca, nunca ha entrado nadie que hable en catalan? y a todas las clientas que entran y hablan catalan las agreden?
Valoració:-25menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente