nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 13°
17°

Els equips Ses Quelis i Olympic guanyen la X Lliga de Debat Universitari de la UIB

Els equips Ses Quelis i Olympic s'han proclamat guanyadors de les categories 'Xarxa Vives' i 'G9', respectivament, de la X Lliga de Debat Universitari de la Universitat de les Illes Balears (UIB), celebrada aquest divendres a la seu del Parlament.

La X Lliga de Debat Universitari s'ha dividit en dues categories --la Lliga de Debat del G9 i la Lliga de Debat de la Xarxa Vives. Els equips finalistes pel G9 han estat Napoleònics i Olympic, mentre que per part de la Xarxa Vives han estat Ses Quelis i Nereides.

Per al debat en castellà del G9, el tema a tractar era sobre si 'La intel·ligència artificial deixarà obsolet el professorat', i per a la Xarxa Vives, el debat en català s'ha tractat la qüestió 'Cal ser tolerant amb els intolerants?'.

Durant les més de dues hores que ha durat la final, els universitaris han defensat amb tots els seus recursos d'oratòria, les posicions a favor i en contra, tal com s'han sortejat prèviament.

Els equips guanyadors dels debats han estat Ses Quelis (Xarxa Vives) i Olympic (G9). Tots dos representaran la UIB en les finals a nivell estatal, organitzades en el cas de la Xarxa Vives en la Universitat Jaume I (Castelló), del 24 al 26 d'abril, i en el cas del G9, en la Universitat Cantàbria, del 10 al 12 d'abril.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.