cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Concentració a Palma per a exigir l'alto el foc «immediat» a Gaza

Imatge de la concentració per a demanar l'alto el foc a Gaza celebrada aquest dissabte a Palma. | Foto: Europa Press

Desenes de persones s'han concentrat aquest dissabte en la plaça Major de Palma, convocades per Ciutadans per Palestina i Mallorca per Palestina, per a exigir l'alto el foc «immediat» a la Franja de Gaza.

En declaracions als mitjans de comunicació, la portaveu de la plataforma Mallorca per Palestina, Maribel Alcázar, ha informat que la concentració d'aquest dissabte s'emmarca en els actes previs a la manifestació del pròxim 25 de febrer, la segona a escala estatal, per a reivindicar la necessitat «d'aturar el genocidi a Palestina» i «el final del comerç d'armes i de les relacions amb Israel».

La manifestació del pròxim 25 de febrer, ha explicat Alcázar, començarà a les 18.00 hores a l'esplanada de l'Estació Intermodal, a la plaça d'Espanya de Palma, i transcorrerà per les Avingudes fins a arribar enfront de la seu de la Delegació del Govern espanyol a les Balears.

Aquesta pròxima manifestació, igual que la concentració duta a terme aquest dissabte, té com a objectiu, ha reiterat la portaveu de Mallorca per Palestina, «sol·licitar un alto el foc immediat, a més del trencament de relacions i de tots els acords de cooperació armamentística amb Israel».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Molt tèrbol, fa 5 mesos
Ara resulta que si t'ataca un terrorista jihadista i tu te defenses, el que és una mala persona ets tu, perque el teu deure és deixar-te eliminar.
No sé quin profit hi treu aquesta genteta que clama pel dret dels moros de matar jueus. Però exigir als organismes internacionals que prohibeixin a un poble que és atacat continuament, que no se pugui defensar no és ni normal ni humà.
Valoració:0menosmas
Per Manacorí, fa 5 mesos
Hom pot perfectament ésser a favor dels jueus, del poble jueu i d'Israel, i alhora estar en contra de l'inefable Netanyahu, en contra del seu genocidi devers els palestins i a favor de la PAU. Els negacionistes de tot i els que tothora únicament accepten blanc o negre sense cap matís, potser son persones que tenen mandra de pensar i de fer servir el cervell.
Valoració:0menosmas
Per Quina vergonya, fa 5 mesos
No ténen cap credibilitat. Recordem que varen ser els palestins, juntament amb la banda terrorista Hamàs i amb treballadors de la UNRWA, els que varen entrara a dins d'Israel a sang i a foc, fent una massacre d'innocents, nadons inclosos.
I ara que més volen? Que els que son atacats, covardament i a traició, no se puguin defensar?
Qui ajuda als terroristes no se mereix que l'escoltin. I malgrat tot el terrorisme sigui dolent, el terrorisme jihadista és el pitjor de tots, ja que no té cap altra justificació que establir un imperi del terror. Perque la seva finalitat és fer- se seus tot el planeta, eliminant a tothom que no sigui dels seus i saquejant totes les seves riqueses.
Valoració:-3menosmas
Per Ll.Lorenzo, fa 5 mesos
Bon dia. Devora la plaça de Sant Jeroni de Palma han aparegut pintades antisemites (xuetes da home, jewettes go home, xuetes free) i cap plataforma en defensa dels drets humans en diu res. Perseguir jueus està acceptat?
Valoració:4menosmas
Per Ja ho val!, fa 5 mesos
Volen que Israel no se pugui defensar quan l'ataquen. I que els familiars dels hostatges se facin a la i de de que no els tornaran veure.
Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente