cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

L'àrbitra antimallorquina és opositora a Guàrdia Civil

226561

L'àrbitra que va provocar l'incident mallorquinòfob al poliesportiu de Petra Na Capitana, on s'hi disputava un partit de futbol entre l'aleví B del Petra i el Cardassar, en expulsar l'entrenador del Petra, Miquel Santandreu, per haver parlat en llengua catalana (ella a l'acta diu que és un «dialecto»), és opositora a Guàrdia Civil.

L'àrbitra Laura Santos Fernández, d'origen sevillà, és una apassionada dels esports, segons expliquen coneguts seus i vol ser agent de la Guàrdia Civil, per això es prepara actualment. Combina els seus estudis amb l'exercici de l'arbitratge.

Cal ressenyar, també, que la Unió Esportiva Petra ha reaccionat amb rapidesa i ha fet públic un comunicat en el qual denuncia els fets: «Des de la UE Petra volem manifestar el nostre rebuig i la nostra indignació pels fets que van succeir el passat dissabte 10 de febrer en el partit que enfrontava el nostre Aleví B contra el Club Cardassar Atlètic».

Ara el club resta a l'espera de l'actuació del Comitè d'àrbitres i de la Federació Balear de Futbol.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Catalunya insular, fa 5 mesos
Per a l'Ona.
En el teu cas podrien passar dos segles i no escriuràs res en català en una publicació en llengua catalana.
Nota: botiflers, lacais i ocupants, foteu el camp. Només us necessitem per a viure pitjor...
Valoració:23menosmas
Per Manacorí, fa 5 mesos
Ehem ! Vejam, qualcú ha pensat que és possible que si hi ha 27 sistemes educatius a la Unió Europea, una al·lota originària d'un indret llunyà, despistada, amb estudis universitaris i aspirant a guardiacivil, la qual ha anat a parar a unes illes al mig de la Mediterrània, no se n'hagi adonat que s'hi parla una llengua anomenada catalana ? A les oposicions a guardiacivils espanyols no els instrueixen sobre on han de treballar, sobre la diversitat i les llegües que es parlen i son oficials a l'estat espanyol ?
Qualcú ha pensat que una persona llicenciada en una universitat (?!) no és una fanàtica xovinista espanyola pel fet que pobrissona no sap on viu, ningú li ho ha explicat mai i no se n'ha assabentat de res ?
És clar, tal volta creu que la realitat social de tota Europa és la que li han contat i adoctrinat al seu llogaret nadiu d'origen. (Ai ! No, que els "adoctrinats" son uns altres)
Aleshores Ona, ens pots explicar amb la teua saviesa, per exemple, qui li ha contat que la llengua catalana és un "dialecte" i que hi ha llengües "superiors" ?
I la resta de pardalades que va dir i escriure ?
Qui vos ha inculcat la supremacia i la prepotència xovinista espanyola que gasteu, o tot això i més vos ve "d'origen" i vos és innat ?
Tal volta el teu comentari és pur sarcasme, te'n fots i creus que els espanyols monolingües segons tu son curtets de mena, costa de discernir.
Ona, sincerament des del vostre xovinisme espanyol creieu que els altres som imbècils ?
Demà m'afaitaràs que avui no duc el ral.

Valoració:27menosmas
Per Egggpaña, fa 5 mesos
@Ona, això són vuits i nous i cartes que no lligan, avui dia persona que viu aquí sap és "Trui" que hi ha, meam si encara ella serà se màrtir. Vés a escampar se boira que no hi vous.
Valoració:24menosmas
Per Ona, fa 5 mesos
¿Alguien ha pensado que es posible que después de tener 17 sistemas educativos la chica que no lleva mucho tiempo con nosotros no entienda que en Baleares se habla catalán, igual que castellano?
¿Alguien ha pensado que la chica no es una fanática simplemente no sabe la realidad social que se vive en Baleares porque nadie se ha explicado todavía?
En cambio, cree que la realidad social es la realidad es la que le han contado en su sevilla Natal.
¿Es posible que se sienta mal? ¿ Os gustaría encontraros en la portada del periódico de un día para el otro, siendo vosotros personas particulares, sin haber cometido ningún crimen?
Pensad que hay gente que ha matado a otro y su foto no ha salido en el periódico.
Valoració:-64menosmas
Per escardapenyes, fa 6 mesos
Lo més trist de tot això és que si això és la llavor dels que demanen respecte al castellà despreciant la nostra i pugui ser agent de l'ordre més envant se suposa que és presentarà voluntària si se tornen montar ( els piolins) que anaren a Catalunya a ensenyar com és l'ordre i el respecte espanyol
Valoració:40menosmas
Per Jean Claude, fa 6 mesos
Ja compleix un dels mèrits per tenir èxit a la seva oposició.
Valoració:47menosmas
Per JoanPa, fa 6 mesos
No em creuria el fet si no fos q és massa comú, i tots n'hem sofert diversos.
Voleu dir que no li hauríen de treure/llevar es títol de Psicologia? Li han regalat a la Univ. Juan Carlos?
De l'àtic sembla simplota, i d'empatia gens ni mica.
És una altra "a por ellos" lamentable.
Valoració:49menosmas
Per TSF, fa 6 mesos
que aquesta senyoreta sigui d'origen sevillà i opositora a guàrdia civil, no és motiu ni excusa per a faltar al respecte a la cultura de la terra que li dona treball perquè es pagui els estudis, caldria explicar-li a aquesta senyoreta que si pensa formar part d'un cos que vela per la defensa i la seguretat ciutadana, el primer pas per a la bona convivència és el respecte mutu.
Valoració:52menosmas
Per Mascaró de Llodrà, fa 6 mesos
Pareix que el xovinisme espanyol no té mai límits. A les competicions europees sempre s'han disputat partits de futbol, oficials i amistosos, amb equips de diverses parts d'Europa, idò, amb diferents llengües per part de jugadors entrenadors i àrbitres i mai a cap àrbitre se li acut imposar cap llengua. A més la supremacia i la prepotència que creu que té aquesta persona és intolerable. Per molt que ho diguin i ho repeteixin persones ignorants en nom del xovinisme espanyol, la llengua catalana / valenciana no és cap "dialecte" i encara menys de l'espanyol o castellà. És per tot això que és molt important que el català / valencià esdevingui llengua oficial de la Unió Europea el més prest possible. A més dels moltíssims beneficis que ens comportarà, també farà baixar els fums a qualque xovinista espanyol.
Valoració:54menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente