algo de nubes
  • Màx: 13°
  • Mín: 8.05°
12°

El Consell de Mallorca organitza i subvenciona un viatge a la neu per a joves

El Consell de Mallorca organitza i subvenciona en un 70% un viatge a la neu per a residents de 18 a 25 anys amb la finalitat de promoure una activitat per al seu «desenvolupament social a través de l'oci, la cultura i l'esport, sortint de l’illa i fomentant la pràctica d’un esport de neu».

El viatge al Pas de la Casa (Andorra) es farà del 25 de febrer al primer de març de 2024 (sis dies i cinc nits), amb quatre dies de pràctica d'esquí i activitat diària dinamitzadora amb monitors especialitzats en lleure educatiu.

La iniciativa compta amb 61 places disponibles. Preu a abonar per participant: 303,00 euros (30% del preu total). Ho poden sol·licitar, del 9 al 13 de febrer, joves d'entre 18 i 25 anys, ambdós inclosos, residents a l'illa de Mallorca i que comptin amb amb un certificat de viatges actualitzat.

Podeu consultar més informació i preinscriure-vos-hi aquí.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per cap ferrerico, fa 16 dies
Més que molt necessari, és imprescindible. No hi ha urgència habitacional. El jovent no té cap altra problema ni dificultat que no sigui no poder anar a la neu per a practicar uns esports nostrats. Esquiar és una activitat esportiva que a les Illes es pot fer durant tot l'any sense cap dificultat. Per tot plegat, un gran aplaudiment a aquesta gran iniciativa. I, a més, doblers públics que se'n van a Andorra. Fantàstic!
Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente