algo de nubes
  • Màx: 31°
  • Mín: 24°
31°

L'IES Bendinat estrena el segell LabelFraÉducation que reconeix els centres que reforcen l'idioma francès en els seus estudis

Llançat el 2012 pel Ministeri francès d'Afers Exteriors, el segell LabelFracÉducation es concedeix als instituts i centres d'ensenyament escolars que participen en la difusió de la llengua i la cultura franceses, dins el marc del seu ensenyament. Aquest segell reconeix i valora els centres educatius que brinden als seus alumnes un ensenyament reforçat en francès i que permeten, a més, descobrir altres matèries en aquest idioma.

Actualment, L'IES Bendinat és l'únic centre educatiu de les Illes Balears que té aquest segell. El centre potencia des de fa ja més de dues dècades l'ensenyament en llengua francesa. Des de la seva obertura, l'any 2002, a l'IES Bendinat s'ha oferit la possibilitat d'estudiar francès com a llengua estrangera. A més, des de fa gairebé vint anys s'ofereix la possibilitat d'estudiar Geografia i Història en francès a l'ESO i des del 2013 s’hi imparteix el programa Bachibac.

Bachibac és un programa de doble titulació que brinda a l'alumnat la possibilitat d'aconseguir simultàniament el Títol de Batxiller de 'Estat espanyol i el Diplôme du Baccalauréat de l'Estat francès al final dels seus estudis secundaris postobligatoris. Aquest programa d'excel·lència es pot cursar en els centres escolars dels dos països en els quals s'ofereixi el currículum mixt.

El programa Bachibac neix a l'empar de l'Acord entre el Govern d'Espanya i el Govern de França relatiu a la doble titulació de Batxiller i de Baccalauréat, realitzat el 2008, i que permet a l'alumnat accedir als estudis superiors i a la formació i activitat professional de tots dos països en condicions avantatjoses.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.