cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

El Ministre de Cultura reconeix la tasca de l'Obra Cultural Balear

Aquest dimecres el Ministre de Cultura, Ernest Urtasun, ha reconegut la tasca de l'Obra Cultural Balear a una entrevista per a TV3.

Ha remarcat que «el Ministeri de Cultura estarà actiu en la defensa de la llengua» i que una de les primeres coses que ha fet ha estat premiar l'Obra Cultural Balear amb la Medalla d'Or al Mèrit en les Belles Arts. A més, ha dit que aquesta «és l'entitat social més important en la defensa de la llengua a les Illes Balears i que té el suport del Ministeri de Cultura». Ha afegit, també, que retirar subvencions a entitats com aquesta «és una forma de censura».

L'OCB se n'ha fet ressò a les seves xarxes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per IC, fa 6 mesos
Premi de consolació dels que ben aviat no s'estalviaran d'omplir els calaixos del Instituto Cervantes amb una milionada d'euros.
Valoració:3menosmas
Per Ll.F.Lorenzo, fa 6 mesos
I Unidas Podemos implica Marlaska, del mateix Govern, i no només a Rajoy, per l’Operación Cataluña d’espionatge. Una de cal i una altra d’arena. O una de GAL i una medallETA. L’OCB serveix per blanquejar l’Operación Cataluña? El Govern espanyol ens espia però els seus homes i dones d’esquera són “majos” i plurinacionals, inclusius… almanco ens demanen si “susto o muerte”, no com la dreta espanyola. Ja sabem la resposta. La ruptura tornarà, per exemple, si l’àrab esdevé llengua majoritària i no hi ha tendència a fer les paus amb altres llatins. O si cream un nou alfabet i un catalanisme sense hipoteques religioses que ens uneixen a Espanya i al que reconeixi la UE. Els mallorquins tenim molt a dir perquè podem estar dies sense parlar, abstrets, sense cap referència peninsular. Vivint senzillament. Independents. Rebutjant una medalla d’or perquè tributarà a Hisenda pel valor fiscal i no sabem si és d’or. Que demanin el bou de Costitx, l’autèntic. Salut i força.
Valoració:4menosmas
Per Pancuit pobler, fa 6 mesos
Cants de sirena que els castellans ni senten ni saben d'on els vénen. OCB, rebutjau aquest premi i reclamau l'oficialitat plena del català. Fets, no paraules. Per cert, res de bo pot sortir d'un PSC del 155 (Iceta foto infame in memoriam)
Valoració:6menosmas
Per Mascaró de Llodrà, fa 6 mesos
Diuen per ací : "Probablement és el primer Ministre de Cultura espanyol, sensible a la guerra bruta d’imposició de la llengua castellana...". Fa uns anys a la península, el 2018, el president d'una cambra de Comerç, demanava un Ministre espanyol de Foment que fos català... En comptes de donar-hi tantes voltes sense fi i sense resultats, de "celebracions" de benvingudes aïllades fugisseres i de "desitjos" que sempre fineixen en no res, hi ha un sistema molt més efectiu per aconseguir amb molta més probabilitat Ministres "sensibles" i de proximitat, sense que sigui una carambola o un intercanvi o una quota dins d'un govern espanyol : Se'n diu independència i tenir un estat propi. Gairebé tot està inventat, despertem-nos.
Valoració:10menosmas
Per inca, fa 6 mesos
I és per a això que serveix tenir un diputat de MÉS al 'congreso'. De sobte existim per alguna cosa més que pagar impostos i expoliar-nos. Esperem que a partir d'ara siguem més i més rellevants i que les notícies siguin per canvis importants i no anècdotes com aquesta.
Valoració:3menosmas
Per Guillem, fa 6 mesos
Desconec si n’hi ha hagut d’altres, però probablement es el primer Ministre de Cultura espanyol, sensible a la guerra bruta d’imposició de la llengua castellana que han sofert totes les altres llengües del estat espanyol en els seus àmbits territorials. Benvinguda sia aquesta nova sensibilitat dins del Govern del estat espanyol.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente