cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Les Balears són la comunitat que menys inverteix en Sanitat

L'associació El defensor del pacient ha criticat que les Balears siguin de les comunitats autònomes que menys inverteix en sanitat i educació, una situació que ha qualificat de «barbaritat».

En un comunicat aquest dilluns, l'associació s'ha dirigit a la presidenta del Govern, Marga Prohens, i a la consellera de Salut, Manuela García, a qui han retret que «la salut dels ciutadans no els importa res».

En aquest sentit, han criticat la «situació greu de les Balears en l'àmbit sanitari i el malbaratament a les empreses privades, amb derivacions que limiten la inversió a la pública». Una qüestió que han assegurat «demostra aquest desinterès en una cosa que no paguen i que per contra es beneficien del que cada ciutadà de les Balears manté amb els seus impostos».

Pel que fa a l'educació, l'associació ha considerat que «sembla que no els agrada la gent amb educació, ja que així els ciutadans són més manejables i no en reclamessin els drets».

Amb tot, des d'El defensor del pacient han demanat «sentit comú, responsabilitat i la inversió en allò més important, la salut».

«D'altra manera, de cada mort no atesa, discapacitat o pèrdua de qualitat de vida, les úniques responsables per la falta de mitjans hauran comès un desistiment de funcions», han conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Aprenent, fa 7 mesos
Sanitat té només metges al·lopatas.
La gent que no va de aquesta medicina al·lòpata, sap prendre el control de la seva salut.
Referent a la educació, millor dir ensinistrament, ès imposició del PSOE, amb l'assentiment del PP.
Ara tenim generacions que no coneixen el sistema mètric decimal, no saben la diferència entre micro i nano.
El president de govern Sánchez, ministres, presidents de autonomias, consellers, metges, taxistas, etc., pràcticaments tothom, ignora el sistema mètric decimal i comptar i li poden emblanquinar qualsevol doi a aquestas generacions.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente