cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Els Reis d'Orient escampen alegria, il·lusió i pluja per tot Mallorca

Els Reis d'Orient han arribat a Mallorca i a totes les Balears i han escampat alegria, il·lusió, regals... i també la tan necessària pluja.

En el cas de Palma, un any més han protagonitzat una colcada espectacular i massiva. Els Reis d'Orient han recorregut aquest divendres els carrers principals de Palma en una colcada que s'ha salvat de la pluja que s'ha donat per conclosa a les 20.45 hores amb la tradicional salutació de Ses Majestats d'Orient, encara que enguany amb una novetat, perquè ho han fet des del balcó de l'Ajuntament de Palma i no des del Casal Solleric com ha estat habitual anys enrere. Prop de 100.000 persones han gaudit de la desfilada.

Al voltant de les 18.00 hores han arribat els Reis al Moll Vell de Palma, desembarcant de 'la Balear' i iniciant seguidament el seu recorregut per la ciutat. Els han acompanyat en aquest passeig, d'aproximadament dues hores i mitja, un total de 14 carrosses, una més que l'any passat, i una comitiva de 450 artistes, que han desfilat sota la temàtica del motiu pel qual els Reis arriben a la ciutat, la nativitat de Jesús.

Des del Moll Vell s'ha donat el sus a la cavalcada, que ha continuat per Avinguda Antoni Maura, plaça de la Reina i Jaume III, seguint per carrer unió fins a La Rambla.

Carrosses, comitiva i Reis han arribat fins al final de Rambles, connectant amb Avinguda Alemanya i continuant fins a Passeig Mallorca, per a després baixar per Jaume III fins a arribar, de nou, a plaça de la Reina, punt en el qual s'ha procedit a la divisió de les carrosses, algunes tornant al Moll Vell i altres en direcció a plaça de Cort, que ha acollit el final de la desfilada.

Una vegada aquí, els Reis han fet la salutació real des del balcó del Consistori palmesà, sent rebuts per les autoritats locals.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.