cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Arriba la neu al Puig Major

El primer front de precipitacions arribat a les Balears en aquest acabat d'estrenar 2024 ha deixat la primera nevada de l'any a Mallorca, en el cim del Puig Major.

Així ho ha compartit l'Agència Estatal de Meteorologia a Balears (Aemet), a través d'un missatge publicats a la xarxa social X.

La primera nevada de l'any a Mallorca ha deixat neu a partir dels 1.000 metres, amb cinc centímetres de gruix en el cim del Puig Major.

Precipitacions

Així mateix, el primer front de precipitacions arribat a les Balears ha deixat fins a 78 litres per metre quadrat (l/m²), en les últimes 12 hores, a Escorca (Mallorca).

L'estació on s'ha registrat major quantitat de pluja ha estat la de Son Torrella, a Escorca, amb els 78 l/m² citats. L'han seguit les de Lluc, també en la localitat d'Escorca, amb 52 l/m²; la de la Universitat de les Illes Balears (UIB), a Palma, amb 43 l/m²; la del Port de Sóller, amb 38 l/m², la de la Serra d'Alfàbia, amb 33 l/m², i la de l'aeroport de Son Bonet, amb 30 l/m².

Per contra, on s'ha registrat menor pluja ha estat en Colònia de Sant Pere, amb 5 l/m². L'han seguit Porreres i Santanyí, amb 6 l/m², respectivament; Son Servera, amb 7 l/m²; Port de Pollença, Sa Pobla, Campos, Binissalem i Muro, amb 8 l/m² respectivament; Pollença i Far de Capdepera, amb 9 l/m² cadascuna, i Petra i Sant Elm, a Andratx, amb 10 l/m² respectivament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.