algo de nubes
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
23°

Manifestació per Palestina el proper 20 de gener

225089

L'entitat Ciutadans per Palestina ha organitzat una nova manifestació a Palma per al pròxim 20 de gener, en la qual reclamaran la fi del comerç d'armes i la ruptura de relacions militars, econòmiques i diplomàtiques amb l'Estat d'Israel.

La marxa partirà de la plaça del Tub a les 18.00 hores i per a la seva preparació, l'associació ha cridat a participar en una assemblea oberta el dilluns 8 de gener a les 20.00 hores a la plaça de Quadrado de Palma.

En diversos missatges publicats en la xarxa social X, Ciutadans per Palestina ha assenyalat que reconeixen el «legítim dret dels palestins a defensar-se de l'ocupació il·legal» i el «genocidi sionista», que, des del seu punt de vista, està «patrocinat per l'imperialisme estatunidenc i europeu».

En aquest sentit, han exigit a les autoritats de l'Estat espanyol acabar amb la «col·laboració amb l'imperialisme dels Estat Units» i la sortida de l'OTAN. «Ciutadans per Palestina reconeix el dret internacional d'autodeterminació dels palestins a viure en pau i llibertat des del riu fins a la mar», han reivindicat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.