cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Recomanacions per evitar els virus respiratoris

La Conselleria de Salut ha insistit aquest dimecres en les recomanacions per evitar els virus respiratoris, davant de l'augment de casos de grip i Covid.

En concret, la direcció general de Salut Pública ha recordat la importància de preservar la salut individual i col·lectiva amb la baixada de les temperatures i l'augment de les trobades socials en aquestes dates.

En primer lloc, ha assenyalat que les vacunes són segures, ja que preveuen les infeccions i protegeixen l'entorn. En aquest sentit, ha incidit en què es pot demanar cita per a la vacunació a 'Infosalud connecta'.

A més, Salut ha recomanat cobrir-se el nas i la boca en tossir o esternudar, fer servir mocadors d'un sol ús per a contenir les gotes respiratòries o les secrecions i tirar-los a les escombraries.

Així mateix, ha aconsellat rentar-se sovint les mans amb aigua i sabó o amb un gel que contengui alcohol i usar màscara si es pateix un refredat. Al mateix temps, ha reclamat que s'eviti anar a la feina si es tenen símptomes de malaltia, sempre que sigui possible.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Gori, fa 7 mesos
Tota la raó @Catalunya insular.
Ens volen de conills d’indies per provar el seu experiment que no protegeix de res.
Fan servir la por per convèncer a la població desinformada amb els medis de comunicació subvencionats.
Valoració:1menosmas
Per Catalunya insular, fa 7 mesos
Recomanació: no vaccinar-se i, encara menys, barrejar alhora la teràpia genètica experimental contra la Covid i el vaccí contra la grip. Que jo sàpiga, no s'ha fet cap estudi sobre l'impacte que pot tenir sobre la nostra salut aquesta doble inoculació. Per què no vaccinar-se? Contràriament a la creença general, la vaccinació no enforteix l'organisme sinó que, a l'inrevés, el debilita. Debilita i destarota el sistema immune natural. Això explica (i no és una opinió meva) que els estats més vaccinats han estat els estats amb més incidència de la Covid i amb més morts. Oi que sembla el món al revés!? Els científics i metges que ho diuen són silenciats i alguns amenaçats.
La campanya de la por, ara amb la grip, ja ha començat amb força, i la gent atemorida i desinformada tornarà a córrer cap al CAP per a suplicar que els vaccinin.
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente