cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Docents de l’IES Quartó de Portmany se sumen al moviment per l’escola en català

Docents de l’IES Quartó de Portmany (Sant Antoni de Portmany) s’han sumat al moviment per l’escola en català a les Illes i defensen el manifest 'No a la segregació lingüística a l’escola'. Per fer-ho evident aquest dilluns dia 11 de desembre de 2023 s’han reunit davant les portes de l’institut amb camisetes verdes i negres i amb el cartell 'la llengua no es toca', alhora que han llegit un manifest en defensa de la llengua pròpia i en contra de les polítiques de segregació lingüística.

Ja són molts els centres de l'illa d'Eivissa que s'han unit a la campanya en favor d'un ensenyament de qualitat i en català. En el conjunt de les Illes Balears, són prop dels 150 els centres que ja s'ha posicionat.

D’aquesta manera el professorat s’ha manifestat a favor d’un model d’educació pública, de qualitat i en català.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per @Destroyer, fa 8 mesos
Llibertat per a què la voleu ?, per a proclamar una dictadura fatxa tipus Erdogan ?, per a robar ?, per a retallar a la societat mitjà i afavorir als poderosos i mafiosos ?, llibertat per a manipular les lleis per mà de jutges afins ?, o per a no facilitar la renovació del poder judicial ?, o afinar certes lleis per afavorir els seus onteressos ?, o corrompre tot lo potencialment corrompible ?, o atacar per tots els mitjans les bases democràtiques ? etc, etc.... No xerris més Destroyer, ja t'has definit prou fastigosament fatxa per a voler defensar qualca cosa positiva o ètica
Valoració:0menosmas
Per Destroyer, fa 8 mesos
Me parece bien la postura de estos profesores, incluso tienen cara de demócratas. Por eso estoy seguro que están a favor de la libertad. De la libertad de elección de centro y de lengua. Viva la libertad, carajo!
Valoració:-2menosmas
Per @Patriota, fa 8 mesos
S,acabarà quan tu t,avinguis a xerrar a tothora en català. Mira si ho tens fàcil.
Valoració:6menosmas
Per Patriota, fa 8 mesos
¿Cuándo se acabará este circo ridículo?
Valoració:-3menosmas
Per xisca, fa 8 mesos
...diuen els llibres, que arribaren a voler imposar les lleis de Castella, devers l'any 1715... I encara aguantam amb el català viu i llampant. Manco els guetos de nou vinguts, incapaços d'adaptar.se ni aquí, ni a casa seva.
Valoració:7menosmas
Per xisca, fa 8 mesos
Com és que no ho arriben a entendre...? A la península no estudien història? O és que sols ens arriben els que no han aconseguit un nivell bo a les seves escoles? A les Balears, sols sobren els ANTI.CATALÀ. Nosaltres tenim llengua pròpia, abans de que existís Espanya. Fou en temps den FELIP V, quan començaren a introduir el castellà de Castella, i encara no han aconseguit acabar amb la nostre sempre estimada llengua. El català.
Valoració:9menosmas
Per dic, fa 8 mesos
Greenshines,El que sobra no solsament a les illes és, gent ignorant,inculta,imbècil com tu.
Valoració:6menosmas
Per xisca, fa 8 mesos
Fantàstic! Tots junts aconseguirem a deixar.ho ben clar. LA LLENGUA NO ES TOCA.
Valoració:7menosmas
Per A. Cirer, fa 8 mesos
Moltes gràcies i endavant, Eivissa!
Valoració:8menosmas
Per Greenshines, fa 8 mesos
en las islas sobra catalan, ya tienen suficiente
Valoració:-5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente