cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Palestina agraeix al Parlament l'aprovació d'una iniciativa de condemna als atacs a la Franja de Gaza

El representant de l'Autoritat Nacional Palestina a l'Estat espanyol, Husni Abdel Wahed, ha enviat una carta d'agraïment al Parlament per aprovar una iniciativa de condemna als atacs a la Franja de Gaza.

A la missiva, el representant manifesta en nom del poble palestí l'agraïment a aquest gest de suport i solidaritat amb una causa justa.

La carta es refereix a una Proposició No de Llei del PSIB, debatuda a la Comissió d'Afers Socials del passat 9 de novembre a través de la qual es va expressar la condemna «enèrgica» del Parlament als «gravíssims atacs» i la petició d'un cessament immediat de la violència indiscriminada contra la població, tant d'Israel com de la Franja de Gaza i l'exigència de l'alliberament immediat de les persones retingudes.

Husni Abdel Wahed reitera al text que l'opció estratègica del poble palestí és la pau «justa i duradora», basada en les normes internacionals, la legitimitat internacional i les resolucions de les Nacions Unides perquè «regni la pau, la seguretat i l'estabilitat a tots els països i pobles de la regió».

El representant agraeix així la condemna a la brutal i salvatge agressió israeliana «que porta una política de genocidi contra el poble palestí».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Quina vergonya!, fa 8 mesos
Vaja vergonya, que uns terroristes t'agraeixin els favors.
Tots els països civilitzats estan amb Israel, però Espanya fa costat a la Jihad.
Acabarem malament. Ja ho veureu.
Valoració:-5menosmas
Per Guillem, fa 8 mesos
El maig de 1948 es va crear de forma unilateral l’estat d’Israel. El poble palestí, un poble d’acollida en un territori de pelegrins i comerciants, no tenien ni idea del que els sionistes amb el finançament i la col·laboració de EEUU els tenien preparat. No tenien ni organitzacions armades, ni exercit per defensar-se i prop de 800 mil persones palestines foren expulsades de les seves cases i les seves terres. En 75 anys, l’estat d’Israel no s’ha aturat de fer nous assentaments i expulsar a més palestins de les seves terres, fins tenir-los reclosos en grans camps de concentració, sense possibilitats materials de subsistència autònoma i depenent absolutament de l’ajuda alimentària de l’ONU.
Valoració:3menosmas
Per Quin genocidi?, fa 8 mesos
Quin genocidi? A principis de segle XXI, la població de Gaza era de 1.130.000 habitants i ara de més de dos milions. En menys d'un quart de segle han quasi doblat la població. Per genocidi, l'armeni, quan els turcs en mataren 1,3 milions i la majoria del milió i mig que quedà viu va tenir que emigrar.
Passa que a Gaza les dones sols serveixen per criar (taxa de 4,13 fills per dona) amb un índex de població menor de 14 anys del 46%. Per què? Doncs perquè Hamàs vol una pedrera inesgotable de futurs terroristes. Ras i curt.
Valoració:-4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente