cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

El 15 de desembre s'inaugura a Palma l'Ateneu Popular La Fonera

El proper divendres, 15 de desembre, el moviment popular independentista assolirà una fita històrica: s'inaugura l'Ateneu Popular La Fonera. «Donam el sus i obrim les portes de l'Ateneu com a espai polític i cultural, on a partir d'aquest dia omplirem d'activitat i vida», anuncien els impulsors.

Dia 15 de desembre, durant l'acte d'inauguració, s'explicarà en quin moment es troba el projecte i quins són els objectius següents. També hi haurà festa. Els assistents podran gaudir de la música de Llorenç Romera de Salvatge Cor, també de la intervenció del col·lectiu Distopia, que exposaran algunes obres dels artistes que el conformen. Hi haurà també celebració gastronòmica amb el menjar que prepararà Cuina d'olors.

El nou Ateneu Popular La Fonera està situat al carrer de Manacor, 36 de Palma i l'acte d'inauguració serà el divendres dia 15 de desembre, a les 19.00 hores.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per portmanyí, fa 8 mesos
Mira "Che", els teus col·legues i tú ja teniu una altra porta on anar a fer pintades feixistes per mantenir la vostra neurona activa. Ja pots anar corrent a dir-li al "Destroyer" i al "Mallorquin", no fos cas que els rebentàs el cervell per llegir més de dos paraules seguides. Salut !!
Valoració:16menosmas
Per toca ferro, fa 8 mesos
¡Toca ferro!
Valoració:-7menosmas
Per Che, fa 8 mesos
anarco-comunisme? ufff
Valoració:-16menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente