cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

[VÍDEO] El Parlament s'adreçarà a les institucions europees per a traslladar el seu suport a la plena oficialitat del català a la UE

Aquest dijous ha quedat aprovada la Proposició no de Llei dels grups parlamentaris MÉS per Mallorca i Més per Menorca, defensada pels diputats Lluís Apesteguia i Josep Castells a la Comissió de Turisme, Comerç, Treball, Cultura i Esports per l'oficialitat del català a la Unió Europea.

La Proposició ha rebut 6 vots a favor (Més per Menorca, MÉS per Mallorca i PSIB), 1 vot en contra (VOX) i 6 abstencions (PP).

Text de la Proposició

1.- El Parlament de les Illes Balears insta el Govern de l'Estat a mantenir-se ferm en la defensa de l'oficialitat del català a la Unió Europea.
2.- El Parlament de les Illes Balears insta el Govern de les Illes Balears a col·laborar amb el Govern de l'Estat per tal d'aconseguir l'oficialitat del català a la Unió Europea.
3.- El Parlament de les Illes Balears s'adreçarà al Consell de la Unió Europea, a la Comissió Europea i al Parlament Europeu per traslladar-los el seu suport a la plena oficialitat del català a la Unió Europea.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Lluís Felipe Lorenzo, fa 8 mesos
@Schmidth Un conegut em va contar que va caure d’una motocicleta i li varen robar el mòbil mentre era convalescient al terra. El culpable va ser el meu conegut, degut a la caiguda. Prohens i Bauza no semblen llinatges castellans. El problema sol ser tenir membres de famílies catalanoparlants que aspiren a ser rebuts a La Castellana amb medalles, o seure a la RAE (Carme Riera, que hi va rebre justament la “n” de Carmen). Per tant, la culpa no serà de qui devora (Castella), serà d’aquesta gent que a canvi de mamballetes, medalles i euros no voten a favor del reconeixement de la seva llengua materna a les institucions de la Unió Europea. Han caigut de la motocicleta. Si un hispanoparlant de Puerto Rico no defensa l’espanyol als Estats Units ja pot fer les maletes. Aquí no passa res…
Valoració:1menosmas
Per Pepet, fa 8 mesos
A na marga li haurian de recirdar alló de "Roma no paga als traïdors".Du camí,de superar al Bauza.
Valoració:5menosmas
Per Schmidth, fa 8 mesos
Costa de creure... de box, què hagin votat en contra no mos ve de nou però les 6 abstencions del pepé, tela! Si total quedava aprovada amb els vots de l'esquerra, què li costava al pepé no fer el ridícul? Mallorquins, menorquins i pitiussencs, queda clar quí no salvarà sa nostra cultura. Aquesta españa en castellano que mos devora!!
Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente