muy nuboso
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
22°

Demanen una reunió urgent amb Prohens davant «l'anunci del trencament imminent del model lingüístic educatiu dels darrers 25 anys»

Les federacions d’associacions de pares i mares de Mallorca, Menorca i Eivissa, les associacions de directors de les escoles infantils i dels centres de primària i secundària, les cooperatives d’ensenyament, inspectors d’educació, els sindicats de docents (STEI, CCOO, UGT, SIAU, UOB, Alternativa), i les entitats culturals de referència de les Illes Balears demanen una reunió d’urgència amb la presidenta del Govern, Marga Prohens, per a manifestar-li la seva oposició a la segregació lingüística als centres educatius.

Un total de 34 entitats més representatives del món educatiu i cultural de les Illes Balears assenyalen que el Govern «no pot trencar el consens, dinamitar el model lingüístic educatiu, atemptar contra la cohesió social, només per satisfer una minoria extremista que persegueix obsessivament l’aniquilació de la nostra llengua».

«Amb extraordinària preocupació per l'anunci del trencament imminent del model lingüístic educatiu dels darrers vint-i-cinc anys, de forma no consensuada, reiteram la nostra petició de reunió urgent», ha remarcat l'Obra Cultural Balear (OCB) aquest dijous.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Carme, fa 7 mesos
Seguirem endavant, seguirem lluitant, hi tenim tanc poc a perdre. Per l'avui i pel demà, per els que han d'arribar ........Ens retrobaren als carrers.
Valoració:7menosmas
Per Lisa, fa 7 mesos
Que aquests maldestres, ignorants del PP i Vox, es vulguin carregar la feina de dècades, no es estrany...no tenen progectes, no tenen res al cap de bó, només estàn per destruïr i carregar-se la feina dels anteriors governs, és el que millor saben fer, l'únic!
Valoració:3menosmas
Per @ Destroyer, fa 7 mesos
Doncs espera assegut, no sigui que et cansis....
Valoració:0menosmas
Per Josep Lluís, fa 7 mesos
Tothom al carrer ja! No hem de permetre la destrucció de la llengua catalana a les Illes Balears.
Valoració:19menosmas
Per escardapenyes, fa 7 mesos
!Venga ja ! tots al carrer amb les camisetes verdes.
Valoració:21menosmas
Per xisca, fa 7 mesos
Quan les lleis o les ordres son absurdes i fan més mal que bé, qui les rep, està absent de complir.les. En aquest cas, el professorat queda alliberat de complir anar en contra de la cultura de la comunitat. Del contrari, se'l pot acusar de CÒMPLICE. Amb els nostres nins i joves, no hi jugueu!!
Valoració:17menosmas
Per Canamunt, fa 7 mesos
Si la dictadura en 40 anys no va acabar amb el català, els seus hereus de vox/PP creuen que ho faran en 4?
Ha, ha, ha , ha.
Ja tenc la samarreta verda a punt !
Valoració:29menosmas
Per Maikel, fa 7 mesos
Hi ha gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense en català. És la mateixa gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense.
Valoració:50menosmas
Per A. Cirer, fa 7 mesos
I què espera la presidenta per rebre'ls?
Aquesta és la seva manera d'entendre el consens?
Obrim la caixa de resistència! Les camisetes verdes fa estona que estan preparades.
Valoració:49menosmas
Per xisca, fa 7 mesos
No se les ha de fer cas! Ells no aprecien la feina feta pels docents i TOTA la comunitat educativa, ni l'esforç que ha suposat per tanta gent vinguda de fora . Les volen foresters i analfabets per sempre. Així, ells, les superen amb facilitat. SON UNS IGNORANTS amb mala llet.
Valoració:53menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente