cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

El Govern convoca quatre beques de formació en Acció Exterior i Unió Europea

El Govern ha obert el termini per optar a les quatre beques formatives per a titulats universitaris del nou programa de formació en Acció Exterior i Unió Europea.

La convocatòria consta de quatre beques destinades a la formació pràctica de titulats universitaris de 12 mesos de durada (i en tot cas fins al 31 de desembre de 2024) amb estades repartides entre Brussel·les i Palma.

El programa de formació inclou un període inicial d'un mes prorrogable fins a un màxim de tres mesos a la seu de la Direcció general de Relacions Institucionals i Relacions amb el Parlament de la Conselleria de Presidència i Administracions Públiques a Palma, i la resta fins al 31 de desembre de 2024 a Brussel·les, a l'Oficina de les Illes a la Unió Europea.

Des de l'Executiu han qualificat aquesta convocatòria com una aposta clara del Govern en la renovació i la millora dels programes de formació pràctica per a joves universitaris illencs interessats en l'engranatge de les institucions europees. L'objecte d'aquesta convocatòria és posar a l'abast dels joves els coneixements teòrics i pràctics que els facilitin l'accés al mercat laboral.

En concret, es convoquen tres beques de seguiment en acció exterior i Unió Europea (àrees cientificotècniques, socioeconòmiques, mediambientals i jurídiques, entre altres) i una beca de comunicació en acció exterior i Unió Europea (xarxes socials, comunicació institucional i esdeveniments, entre altres).

El termini de presentació de candidatures romandrà obert fins al pròxim 13 de novembre. Les persones interessades han de presentar les sol·licituds de manera electrònica.

Es tracta de beques remunerades, amb una quantitat de 1.800 euros mensuals bruts durant el temps de la beca. El lliurament de l'import de les beques anirà a càrrec de la Conselleria de Presidència i Administracions Públiques. Les bases de la convocatòria i els detalls del procediment es poden consultar al BOIB publicat el 21 d'octubre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.