cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

La UIB acull el IX Congrés de la Xarxa Espanyola de Polítiques Socials

Acadèmics i professionals d’arreu de l’Estat es reuniran del 25 al 27 d’octubre al campus de la Universitat de les Illes Balears per tractar sobre els reptes en política social

La Universitat de les Illes Balears, a través de l’Observatori Social de les Illes Balears (OSIB) i el Grup d’Investigació en Desigualtats, Gènere i Polítiques Públiques (DGiPP), organitza el IX Congrés de la Xarxa Espanyola de Política Social (REPS), que esdevé, a més, una oportunitat per commemorar els primers quinze anys d’aquesta associació.

Els dies 25, 26 i 27 d’octubre, el Congrés esdevindrà un espai per a la reflexió acadèmica i professional sobre els reptes en política social que es plantegen a mitjà i llarg termini i sobre les iniciatives i experiències innovadores encaminades a abordar-los i garantir l'equitat i la justícia ecosocial. Amb aquest objectiu, el Congrés, que es desenvoluparà en format presencial i en línia, pretén reunir agents diversos, des d'investigadors de les ciències socials a col·lectius professionals, passant per activistes dels moviments socials i membres del tercer sector.

A partir d'aquest eix conductor, s'organitzen vint panels temàtics en els quals s'estructuren les sessions amb les ponències i els debats dels plens. Tractaran d’aspectes com ara els reptes del tercer sector a les Illes Balears, la crisi de l’Estat del benestar, el dret a l’habitatge, la gestió dels serveis socials, la transició ecològica i la justícia social, entre d’altres.

Inauguració

La inauguració del Congrés tendrà lloc el dimecres 25 d’octubre a les 15.45 hores, a la sala d’actes de l’edifici Gaspar M. de Jovellanos. Hi intervindran la consellera de Famílies i Afers Socials del Govern de les Illes Balears, Catalina Cirer; el vicerector de Personal Docent i Investigador, Antoni Bordoy; el president de la REPS, Germán Jaraíz; i la directora del Departament de Filosofia i Treball Social de la Universitat de les Illes Balears i membre del comitè organitzador de la REPS, Maria Antònia Carbonero.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.