cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Veus bé que els pares puguin limitar els continguts educatius dels fills tal com proposen PP i VOX?

El Govern torna a plantejar mesures en contra de la igualtat educativa. Ara, el pacte de PP i VOX val implantar una mesura que permeti als pares limitar i controlar els continguts educatius dels seus fills. És el que en els sectors ultres es coneix com a 'Pin parental'.

El 'Pin parental' és considerat per molt una mesura purament ideològica que no té cap base educativa real. A la llarga només serveix per segregar els estudiants i provocar greus mancances socials lligades a les activitats extracurriculars.

No obstant això, el Govern considera que la mesura és de «sentit comú» i fins i tot la ultradreta de VOX vol revisar els llibres de text per controlar-ne els continguts. Mesures que es prenen d'esquena al consens amb la comunitat educativa.

De fet, els sindicats ja han mostrat el seu «rebuig absolut» a la mesura. En aquest sentit, aquest dissabte l'STEI assegurava que el contingut de la proposta presentada és «gravíssim», ja que suposa «un atac al professorat, als alumnes i a la bona qualitat de l'educació en el seu conjunt».

Davant aquesta situació, dBalears demana als seus lectors si veuen bé que els pares puguin limitar els continguts educatius dels fills tal com proposen PP i VOX. Les possibles respostes de l'enquesta són les següents:

-No, és una aberració social i educativa.

-Sí, però cal que compti amb el consens del professorat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Sa madona des troç, fa 9 mesos
Si. Vull protegir els meus fills de tots els continguts agendistes. Per què? Perquè l'agenda 2030 és la continuació de l'agenda 21. I com va acabar l'agenda 21? Amb persones 34.000 assasinades a Espanya en 2023.
Valoració:-1menosmas
Per Patriota, fa 9 mesos
Evidentemente, hay que poteger a los niños de la basura progre.
Valoració:-22menosmas
Per MMXXIX, fa 9 mesos
Em pensava que, a l'escola, els educadors eren els mestres i professors. Si algú no està d'acord amb l'ideari del centre on ha matriculat els fills té l'opció de canviar la matrícula a un altre. Fins i tot aquí hi ha la possibilitat de matricular els fills en centres privats religiosos finançats amb doblers públics. Què més volen?
Valoració:16menosmas
Per De Asprer, fa 9 mesos
No vull que els meus fills aprenguin cap religio, ni que Jaume primer no era el reí de la corono de Arago. La pregunta es totalment tendenciosa
Valoració:-11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente