cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

L'STEI mostra la seva solidaritat amb la comunitat educativa d'Alaró

L'STEI Intersindical ha volgut traslladar aquest divendres a la comunitat educativa del Col·legi Nostra Senyora de la Consolació d'Alaró tot el seu «suport i la solidaritat». El sindicat posa a disposició del professorat del centre tota la seva logística i tot el seu coneixement, davant el cas d'assetjament i agressió.

L'STEI Intersindical «rebutja el cas d'assetjament entre alumnes d'aquest centre» i recorda que fets com aquests «demostren que és imprescindible fer feina constant als centres educatius per a gestionar els conflictes i prevenir la violència».

«Prevenir la violència és una tasca col·lectiva, que ha d'impregnar les accions de tots els sectors socials i de l'administració, així com l'entorn familiar i el món del lleure», ha expressat el sindicat.

«L'escola ha de ser un entorn segur, de respecte per la diversitat, i un espai de creixement per als infants i joves», ha dit l'STEI. Per això, el sindicat reclama que l'Administració «posi els mitjans necessaris perquè s'hi inculquin valors com la tolerància i la solidaritat entre companyes i companys». El sindicat així, rebutja de manera frontal «qualsevol situació de violència, dins i fora l'entorn escolar».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Jo, fa 9 mesos
I del temps que dediquen els pares a aquests dropos, futurs delinqüents en potència, que en diuen? Els al'lots han de venir educats de casa, els pares en són bastant responsables d'aquests fets...del contrari dintre de poc tindrem una societat plena de maltractadors...ja n'hi han, però n'hi hauran molts més!
Valoració:6menosmas
Per xisca, fa 9 mesos
I de la passivitat dels que miraven els fets. Qui ens pot explicar alguna cosa.? Tampoc és tolerable
Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente