cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

El Govern espanyol finança amb 800.000 euros la creació de nou noves places del Grau en Medicina a les Balears

El Govern espanyol, a través del Ministeri de Sanitat, ha finançat amb prop de 800.000 euros la creació de nou noves places del Grau en Medicina a les Balears.

Segons han informat des de la Presidència del Govern aquest dissabte, l'Executiu estatal, a través del Ministeri de Sanitat, finança amb un total de 790.500,97 euros l'increment a les Balears de nou places del Grau en Medicina, que es materialitza en el present curs acadèmic 2023-2024.

La inversió total per a totes les comunitats autònomes ascendeix a prop de 50 milions d'euros (49.998.257,74 euros), amb els quals es finançarà l'increment de 677 places dels Graus en Medicina a les universitats públiques de l'Estat espanyol.

L'objectiu d'aquesta mesura, segons han explicat, és augmentar la disponibilitat de professionals sanitaris per a pal·liar el dèficit existent en determinades especialitats i reforçar el Sistema Nacional de Salut (SNS).

El ministre de Sanitat en funcions, José Miñones, ha valorat que aquest increment de fins a un 15% en el nombre d'alumnes que comencen enguany a estudiar Medicina «servirà per a reforçar els recursos humans del sistema sanitari espanyol, en línia amb altres mesures que el Ministeri està duent a terme».

Entre aquestes mesures, Miñones ha destacat l'increment del 38% de les places de Formació Sanitària Especialitzada en els últims cinc anys, amb 11.607 places enguany (8.772 són per a Medicina), en la qual, segons les seves paraules, «és la convocatòria més gran de la història».

L'oferta per a cursar el Grau en Medicina a les universitats públiques de l'Estat espanyol s'eleva en aquest curs acadèmic a un total de 6.626 places. En el cas concret de les Balears l'oferta s'eleva a 69 places.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Calla!, fa 10 mesos
Aqui els únics títols "low cost" que hi ha, son els dels estrangers no europeus, que s'han tret la carrera de Medicina amb molts menys cursos i anys que els europeus, si és que son títols de veritat, perque també hi ha casos de falsificació.
Low cost son molts dels que prenen les places a la nostra gent, perque a Espanya se baremen els currículums malament, i que son els que estan armant tota aquesta guerra contra el Català i que ja han aconseguit que no s'atengui a la gent d'aquí com Déu mana.
Aquests son els que ténen títols de saldo, no els metges que se formen a la UIB.
Valoració:4menosmas
Per Patriota, fa 10 mesos
Titulos low cost???
Valoració:-5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente