algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 15°
22°

[FOTOGALERIA] 25 anys esperant el tren de Llevant

Més de 500 persones han participat a la marxa testimonial dels 25 anys de la plataforma del tren de Llevant. Un recorregut de vuit quilòmetres des de Son Carrió a Son Servera. La trobada ha començat fent una parada al Museu del ferrocarril. Seguidament els marxaires han començant la caminada mentre cridaven «Volem el tren de Llevant».

Entre els participants hi havia l'expresidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera. També s'hi ha vist l'exbatle de Palma, José Hila i altres càrrecs del PSOE. Pel PSM, el diputats Lluís Aspesteguia, Maria Ramon i el conseller Jaume Alzamora. Hi han participat multitud de famílies i també molt de jovent.

Al mateix temps, al Teatre municipal de Son Severa s'han fet uns col·loquis amb la participació dels batles i batlesses del Llevant i diversos representants de la societat civil.

Per acabar, s'ha fet una paella per més de 200 persones a l'estació de tren de Son Servera. Tothom s'ha manifestat a favor del retorn del tren. Inclosos els batles del PP.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Guillem, fa 8 mesos
Esperem que l’actual govern del PP tingui més de seny que el govern den Bauzà i no torni a fer l'animalada d’aturar una altre vegada el projecte del Tren de Llevant.

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente