cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Tornen els Bons Illes Balears per a «estimular la compra al petit i mitjà comerç»

220853

La Conselleria d’Empresa, Ocupació i Energia posa en marxa una nova campanya de Bons Illes Balears amb l’objectiu d’estimular la compra al petit i mitjà comerç. Aquest programa, que impulsa la Direcció General d’Empresa, Autònoms i Comerç, compta amb un pressupost de 875.000 euros en bons comercials, que seran gestionats a través de la Cambra de Comerç de Mallorca com a entitat col·laboradora.

La campanya consisteix a distribuir per totes les illes un total de 58.347 bons de 15 €, bescanviables en compres de més de 30 €. Cada ciutadà major de 16 anys i empadronat a les Illes Balears pot sol·licitar fins a 4 bons, és a dir, un màxim de 60 € de descompte. Els comerços adherits han de demanar al client el DNI o document equivalent per a verificar que compleix els requisits i que té saldo disponible.

El programa es desenvolupa en dues fases:

Fins al 15 de setembre: adhesió dels comerços a la campanya a través de la plataforma www.bonsillesbalears.com

Del 2 d’octubre al 31 de desembre: la ciutadania pot bescanviar els bons als comerços adherits.
Els bons es poden acumular en una sola compra o en diferents, així com es poden bescanviar en un únic comerç o en diversos, i s’han de sol·licitar directament a les botigues (no són aplicables a compres per Internet).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Son restes del passat, fa 11 mesos
Continuen existint, perque eren al pressupost que va aprovar el Pacte.
Però per l'any que ve que ningú se faci il.lusions perque desapareixeran, com també desapareixerà la gratuïtat del transport públic i la dels medicaments pels jubilats.
Valoració:21menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente