cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Endavant proposa la prohibició de la venda d'habitatge a no residents

220663

L'organització Endavant-ObSAN ha tornat posar sore la taula del debat públic allò que consideren que és «una demanda compartida per àmplies capes de la població mallorquina» i que és la prohibició de la venda d'habitatge a no residents.

Des d'Endavant consideren que és «una mesura de xoc per a començar a fer retrocedir els mercats i a garantir el dret a l'habitatge».

Per a Endavant la prohibició de la venda d'habitatge a no residents és una «mesura de xoc i d'emergència» ja que consideren que «a Mallorca l'habitatge ha de ser un bé disponible per a les persones que hi vivim, i no per especular» i conclouen que «Només així podrem garantir-lo com a dret».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Axioma, fa 11 mesos
Seria una manera de sobreviue.
Qui no ho vol, aviat serà tret del seu lloc a empentens. Ja s´ho farà!
Valoració:1menosmas
Per Aprenent, fa 11 mesos
La gent no vol posar filtros i limitacions.
Cas de Palma, era una de las millors en qualitat de vida, però per no haver posat qualque limitació, tot el món pot residir.
Podem posar, un exemple, un filtro per a residir a Palma.
Dret de residir a Palma a majors de 18 anys:
Donas: 500 euros per any.
Homos: 4000 euros per any.
L'ajuntament recaptaria una quantitat important, i las taxas i imposts municipals serian inexistents o molt baixos.
Hi hauria ciutats més caras i més baratas que Palma.
Si no pot viure a Bobadilla ni a Calvià, sempre podràs residir a Marratxí o Algeciras.
Valoració:-5menosmas
Per Una cosa és especular i una altra estiuetjar, fa 11 mesos
Si és per especular, me pareix bé que se prohibeixi la venda d' immobles. Però marginar als ciutadans europeus que no molesten, que cumpleixen amb les lleis i que dónen guanys als comerços, metres se dónen tot tipus de facilitats i ajudes a un determinat sector de la immigració, que no anomen perque és obvi de quin se tracta, que a més de gaudir de molts més drets que els damés immigrats i tenir tants drets com noltros, així i tot han organitzat una croada contra la nostra llengua, la nostra cultura i fins i tot contra el nostre poble, me pareix una injustícia i un suïcidi col.lectiu no dir res a aquests i apuntar per disparar contra els nostres germans europeus és exposar- se a que Europa deixi de donar ajudes.
Quin mal fa, que un alemany, un austríac, un francès, etc comprin una casa per venir de vacances, o que quan estiguin jubilats vengui a viure aqui?
Francament, crec que no se vol veure a on és el problema perque s'ha creat aposta des- d'aqui amb unes finalitat molt lletges i sltres tsmpoc no ho volen veure.
No falten cases sinó que sobra gent. I la que sobra, és la que no se vol adaptar als costums i cultura de la nostra terra i que en massa ocasions, tampoc se comporta decentment.
Valoració:4menosmas
Per Pst, fa 11 mesos
Us escau el nom Endavant, ja que diu el que us vull dir: Tot el meu suport i, supòs que el de la majoria dels que habitam aquesta terra.
Us desig el més aviat possible l’èxit de la vostra empresa, amb tot el meu agraïment. Gràcies de debò. Endavant!
Valoració:7menosmas
Per elventdelnord, fa 11 mesos
trobo aquesta proposta perillosa: que passa si illencs com jo, que visc fora de Balears, vull tornar un dia ? no podré comprar una casa, al no ser resident? Hi ha unes altres maneres de defensar les illes que prohibir comprar cases.
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente