cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Un guarda de seguretat de Prosegur insulta una dona que se li ha dirigit en català a un centre de Media Markt de Palma

Aquest dissabte s'ha produït i denunciat un cas d'agressió verbal per raó de tria de llengua.

Una regidora de l'Ajuntament de Binissalem ha denunciat, a través del seu perfil de Twitter, el tracte discriminatori i els insults rebuts per part d'un guarda de seguretat de l'empresa Prosegur assignat a un centre de Media Markt de Palma.

La persona que ha patit els fets ho ha explicat així: «Fa una estona, ens hem sentit atacats i menystinguts per xerrar en català a Mallorca. - Jo: Per aquí es pot anar al pàrquing? - Guarda de seguretat: no te entiendo. Li hem repetir amb bones i educadament, però no és que no ens entengués (pàrquing) és que no ens volia atendre.

Així ho ha reconegut. Li he dit "no entiendes pàrquing?" I ha dit: "Así, sí". Després ja ha passat als insults. Hem demanat full de reclamacions i l'hem emplenat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 4
Siguiente
Per Arxi, fa 11 mesos
La majoria de treballadors de seguretat, són uns analfabets, especialment els forasters, jo també vaig tenir una enganxada amb un a Llucmajor, concretament a la delegació del ministeri de treball...encara que si plantes cara, baixen del burro...es queixen del nostre sentiment d'identitat, i ells són nacionalistes radicals espanyols, els hi han menjat el cervell i com que són curts no ho saben...
Valoració:4menosmas
Per arruix, fa 11 mesos
Només els cabronets diuen multinick.
Paraules extrangeres. Aixi honren la nostra llengua els catanazis.
Valoració:-4menosmas
Per Ja ho val!, fa 11 mesos
@Dic jo. Jo pens que en realitat en hi ha dos: Un és el multinik, un home ja gran, que és un fantasma i un mentider compulsiu, però que malgrat ser pesat, desagradable i maleducat, no s'el veu massa violent. I llavors hi és aquest altre monstre, que deu ser més jove que l'anterior perque la seva escriptura demostra tenir més energia que el multinik. I aquest segon element que roba els noms, que manifesta símptomes de patir qualque transtorn mental. Si ens fitxam en aquest darrer comentari seu, tot son vuits i nous i cartes que no lliguen, però que demostren una ràbia patològica produïda per qualque adoctrinament, o qualque vivència selvatge que li ha fet perdre el contacte amb la realitat .
O també podria,ser un cas de doble personalitat, però no m'ho crec massa, Jo els veig diferents, encara que els bloquejaria als dos, perque tant un com l'altre son dos impresentables.
Valoració:8menosmas
Per Dic jo, fa 11 mesos
Si algú dubtava de que en multinick no és més que un desequilibrat carregat d'odi i de rabia contra tot i contra tots, també contra ell mateix, aquí teniu la prova.
Valoració:10menosmas
Per Ja ho val!, fa 11 mesos
Aquestes dues mòmies nazi-franquistes, bé perque els han encarregat aquest treball i cobren, o que tal vegada ho facin pel seu compte, perque en la seva dèria se creuen amb el "deure de tenir la llibertat de llevar-nos els drets als altres", s' han proposat treure-nos- nos defora del dBalears, perque la gent perdi l'interés i no el llegeixi ningú. I és que un dels objectius dels nazi- fatxes, és impedir que les persones democràtiques poguem comunicar- nos entre noltros, o que tampoc poguem saber les notícies del nostre àmbit. També ho fan amb les xarxes socials, a on utilitzen perfils falsos per enganar a les persones demanant- los amistat, per llavors torpedejar tots els posts, piulades i resta dels articles que se publiquen, creant baralles i fent impossibles les conversacions.
Son falsos, son tramposos, son malignes i demostren tenir molt poques coses per fer, dedicant tit el seu temps a faltar al respecte i a molestar a una gent que no li ha fet cap mal.
La llàstima d'aquest diari és que no funcioni com les xarxes socials, que noltros no els podem bloquejar. Perque la iniciativa que hauria de partir del mateix diari, ja que és a aquest mitjà a on en realitat fan el mal se veu que no existeix. Jo crec que el cap principal no té temps per cuidar- s'en de mirar- lo i no veu els atacs que patim cada dia. Perque de fer- ho, ja hauria posat remei a aquests assalts continus, que fan a un dels negocis que administra.
Valoració:8menosmas
Per Ja ho val, fa 11 mesos
No te he robado nada, porque nada es tuyo. Tú, cap de fava, no puedes apoderarte de lo que es de todos.
De un comunistoide grillat, todo se puede esperar.
Fin y que te den. Igual ye va bien.
Valoració:-16menosmas
Per @Ja ho val!, fa 11 mesos
Jo de tu no em preocuparia massa ja que el fatxa robanicks mai podrà estar a la teua alçada, com a català i com a independentista honrat que ets. Per tant pots seguir opinant com si ell no existís. Tu ets el dia assoleiat i ell la nit fosca, tèrbola, mentiders i castellana. Noltros et seguirem llegint i puntuant com a bon català que ets. Endavant i no et preocupis, que ja es cansarà de fer el pòtol nazi-fatxa que és.
Valoració:11menosmas
Per Ja ho val!, fa 11 mesos
Ara el sonat m'ha robat el nik. Aviat protestarà i m insultarà, quan vegi que jo encara l'estic utilitzant i dirà que jo li he pres, perque ell l'utilitza de fa més de quaranta anys, de quan l'Internet funcionava pedalejant.
I els moderadors consentint- li totes les marranades que se li ocorreixen, com si aquest diari fos com el pandemònium feixista que fan amb el mateix forn.
Però el dia en que morts d'oi, per mor dels maltractes proferits per aquests dos estúpids i impertinents trolls, deixem de visitar aquest diari i d'escriure als espais d'opinió, ells també deixaran de mirar- lo i de participar. Perque la seva missió, que és la d'impedir la comunicació entre les persones que no som de la extrema ni de la ultra dreta i de fer, que tots els mitjans en català i els que no son de dretes facin fallida, la operació haurà conclòs amb èxit.
Valoració:11menosmas
Per Anselm Llull, fa 11 mesos
Hi ha persones les marrs de les quals haurien d'haver avortat...
Hitler i cia.
Valoració:11menosmas
Per Ja ho val, fa 11 mesos
Ja ho val.-
Para empezar, tú empleas palabras que son de todos. Están en el diccionario. Yo voy a firmar con las mismas palabras que has usado tú, pues también son mías.
Escribo en castellano, porqué me da la realísima gana.
Tú, que demuestras ser una sombra con miedos a la libertad, lo que quieres es que el diario imponga censuras al que no te gusta. Comunismo puro.
"Calanya, feixista, inculta, grollera, invasora, casposos"
¿Es esta la cultura de la que hablas?
Deduzco que tienes serios problemas personales, pues es imposible que una persona sensata pueda destilar tanto odio y rechazo expuesto en kilométricos escritos que no dicen nada salvo insultar i mostrar es llautó.
Si, yo un fascista. Preocúpate de lo que eres tú, que no menciono pues no me gusta usar tu terminología..
Valoració:-27menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 4
Siguiente