cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

L'estrany cas d'una metgessa del PAC de Pollença que abans entenia el català i ara diu als pacients que no els entén si no li parlen en castellà

Aquest dimarts, sobre les 16.00, s'ha produït un nou cas de discriminació lingüística en l'àmbit de la sanitat pública.

Una metgessa ha dit a una pacient que si no li parlava en castellà no l'entenia. La pacient, que ja havia estat atesa per la mateixa metgessa en altres ocasions, li ha recordat que en anteriors visites li havia parlat en català i sí que l'havia entès... La resposta de la metgessa ha estat que «ahora ya no lo entiendo» i ha cridat una infermera perquè li fes de traductora.

Els fets han succeït aquest dimarts al Centre de Salut de Pollença i dBalears ha pogut contrastar-los.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 5
Siguiente
Per Teresa faura, fa 11 mesos
Soposo que es pot cambiar de metge , doncs tothom hauria de negarse a que aquesta sra l'atengui
Valoració:1menosmas
Per Unaperaquí, fa 11 mesos
Si, lolipimpam, tan curta que és la vida, i tan llarg i previsible el teu totxo de missatge supremacista. Te la perdràs!
Valoració:0menosmas
Per Joana, fa 11 mesos
Des del 2017 fins el 2022 vaig viure a Pollença. Vaig tenir la sort que aquesta metgesa només me tocàs una vegada a urgències. Ni recordo, ja, amb què me va xerrar ni perquè hi vaig anar. Però sí recordo la seva actitud prepotent, tot el temps asseguda davant un ordinador i sense ni aixecar-se per examinar el malalt. A més, no l'hagués pogut examinar segons què ni com perquè duu unes ungles de tres dits de llarg pintades de colorins. Per jo és l'única cosa dolenta que té el PAC de Pollença del quan n'he estat usuària (igual que el meu home) i n'estic molt satisfeta,
Valoració:6menosmas
Per @pregunto, fa 11 mesos
No tardarem a veure a Puigdemont a ca seua, i els fatxes donant-se colps per totes les parets. Prompte seran zombis en vida. Un espectacle que caldria gravar com a testimoni històric.
Valoració:6menosmas
Per pregunto, fa 11 mesos
Claro que si guapi: Com saps en quin idioma rep la nòmina el President Puigdemont? no crec que sigui en castellà,el gobierno de España segur que no li paga.
Valoració:8menosmas
Per Lluís, fa 11 mesos
Metgessa anticonstitucional, transgressora, discriminant, intolerant, agressora, no mereixedora d'ocupar un càrrec públic, vocacional. Tara social.
Valoració:20menosmas
Per Anselm Llull, fa 11 mesos
Si s'oblida tan fàcilment de les coses, qualsevol la vol perquè el curi.
Haurà oblidat els estudis de medicina.
Au! A exercir-los a ca seva, a l'España profunda!
Valoració:33menosmas
Per Dic jo, fa 11 mesos
Ves a fer sermons a ca na Tix, loliponpon. La empatia és una via de dos sentits, i just que entenguessiu això aquí no hi hauria cap problema amb els idiomes. Tu confons empatia amb cinisme. I així ens va.
Valoració:24menosmas
Per Lulipampim, fa 11 mesos
Empezando por el mundo es de todos, nos creemos dueños de algo que no es nuestro, ponemos barreras y etiquetas al que no ha nacido en la misma tierra... Ignorantes!
Todo ser vivo tendría que tener el mismo derecho de vivir en este mundo penoso que nos está quedando. Empatía es lo que más falta en esta vida. Puedo decir que las enfermeras del PAC de Alcudia, hablarán muy bien mallorquín, pero es lo único que saben hacer, hablar como cotorras entre ellas, vas al médico y parece que estorbas, te tratan mal, te hablan mal, y viven amargadas intentando amargar a todo aquel que se cruce en su camino. Es ahí donde está la importancia, no si me habla en castellano o catalán, puesto que el que sabe Catalán/Mallorquín, también sabe hablar castellano, eso ya es ser toca pilotes hablando claro...
Aquí muchos presumís de vuestra lengua, pero le dais unas pedradas al diccionario que mare meva 🤦🏽‍♀️
Ante todo hay que ser humano, y dejarse de tanta gilipollez que si Catalán, inglés o Español. Hagamos la vida más agradable al resto y construiremos un mundo mejor 🌍
Un saludo a todos y sed felices coño! Que la vida es muy corta para discutir por tantas boberías 💖
Valoració:-140menosmas
Per @Un cafè, fa 11 mesos
Potser demanant "un cafè" tampoc ho hagués entès, perquè els castellunflos ho accentuen diferent "un café". O no ?
La ignorància pot ser immensa i tridimensional !!!!!! 😂😂😂😂😂😂😂
Valoració:32menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 5
Siguiente