cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

MÉS lamenta que Prohens «recuperi la política ferroviària i d'habitatge de Bauzá»

MÉS per Mallorca ha lamentat aquest divendres que la presidenta Prohens hagi recuperat «els responsables d'algunes de les polítiques més fosques de l'època de Jose Ramón Bauzá».

En concret, els ecosobiranistes han fet referència a Jose Ramón Orta, nou gerent dels Serveis Ferroviaris de Mallorca, i a Roberto María Cayuela, nou director i gerent de l'IBAVI.

En aquest sentit, Lluís Apesteguia ha recordat que, durant la legislatura de Bauzá, Orta va estar darrere l’aturada de les obres del tren de Llevant, i va iniciar una persecució sense proves contra els anteriors càrrecs progressistes. «Si el PP no ha fet cap proposta per tal de millorar la mobilitat pública a Mallorca, el nou responsable sabem bé quina idea té: eliminar els projectes existents des del sectarisme més absolut» ha denunciat el portaveu parlamentari de la formació.

Pel que fa a Cayuela, Apesteguia ha recordat que a la legislatura 2011-2015 va ser el responsable de deixar el Govern amb un balanç negatiu en habitatge públic. «De la seva anterior etapa a l'IBAVI, a Roberto María Cayuela només se'l recorda per no haver fet cap promoció d'habitatge públic i per la decisió més vergonyosa de tota la història d'aquest institut: haver venut un terreny destinat a l'habitatge social per fer-hi un hotel», ha afirmat el coordinador de MÉS per Mallorca.

Els ecosobiranistes han conclòs que aquests nomenaments demostren la manca de projecte de la presidenta Prohens i que són una continuació de l’etapa de Jose Ramón Bauzá.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per qué diu, fa 12 mesos
¿El PIno?.
¿Pero que diu aquest element?
Valoració:0menosmas
Per pobrets, fa 12 mesos
Según cuentan más abajo, que la galega bien vestida, perfumada comunista propietaria de embustes y traiciones, sea la auxiliadora de Més. Lo tachan de "suerte".
Los hay que se conforman con las migajas. Pobrets.
Valoració:-2menosmas
Per Una altra vegada donant la culpa a MÉS?, fa 12 mesos
Ja que dejectau continuament als nacionalistes nostros, fins el punt de resultar terriblement avorrits, m'agradaria que i llevàssiu un poc de protagonisme a MÉS i que també li féssim un poc de cas a El Pi, perque som"boníssims"i mai deis res d'ells.
Valoració:1menosmas
Per Lamenten?, fa 12 mesos
I molta gent lamenta que Més ha contribuït a la derrota dels progres, derrota que ha facilitat el govern a la dreta. Els de Més s'haurien de preocupar dels motius de la seva derrota i d'haver perdut 2400 vots respecte al resultat de 2019. Tenint en compte que l'any 2019 ja en perderen més de 14000 respecte al resultat de 2015. Ha dimitit algú? Pots pensar! Han perdut credibilitar i encara sort que Yolanda Diaz els ha auxiliat.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente