cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Lafuente destaca la importància de la col·laboració per garantir la protecció del litoral i les costes de les Balears

El conseller del Mar i del Cicle de l'Aigua, Juan Manuel Lafuente, ha destacat aquest divendres, en la presentació d'un vídeo de la Federació d'Associacions i Activitats Nàutiques per Temes Mediambientals (Fanmed) que subratlla les bones pràctiques en el medi marí, la importància de la col·laboració entre totes les parts per garantir la protecció del litoral i les costes de les Balears.

Lafuente ha remarcat la importància de «conscienciar i convèncer els usuaris de vetllar per la mar i els litorals» de les Balears. «El vídeo és una iniciativa de Fanmed, conjuntament amb Ports IB. Són una sèrie de recomanacions bàsiques que es difondran a través de tots els clubs i les instal·lacions nàutiques de les Balears per conscienciar a tots els usuaris». «És una mostra del camí i del procés que s'ha de seguir durant els pròxims quatre anys», ha assenyalat el conseller del Mar i del Cicle de l'Aigua.

Durant l'acte, en el Club Nàutic de s'Arenal, Lafuente també ha reconegut la importància de «treballar conjuntament entre els sectors, la societat civil i l'Administració per vetllar cada vegada més pel litoral, les costes i millorar les qualitats de les illes».

El conseller s'ha compromès a «escoltar» les necessitats que tengui el sector i mantenir «contacte directe amb la gent que està en el dia a dia treballant amb els problemes del litoral i la gestió del mar».


Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.