cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

El PSIB titlla de «partidista» la modificació de la llei que proposa el Govern per cessar el director general d'IB3

217549

El PSIB-PSOE ha titllat d’«ideològica i partidista» la modificació de la llei que proposa el Govern per a cessar l'actual director general d'IB3, Andreu Manresa.

Els socialistes han explicat aquest dimecres que la modificació permetrà l'elecció d'un nou director general d'IB3. Segons el PSIB, la modificació de la llei també suposaria la «pèrdua de d'independència» entre els responsables de l'ens públic i l'Executiu autonòmic.

La secretària segona de la taula del Parlament, Pilar Costa, lamenta la decisió del Govern i diu que suposa «tornar a l'època més fosca de Bauzá» i ha declarat que «el PP té la intenció de tornar a manipular la televisió pública i convertir l'ens en una eina propagandística al servei del Govern de Prohens».

En aquest sentit, la formació ha defensat la modificació de la llei que el Govern del Pacte va fer l'any 2015 i que, segons Costa, «va permetre nomenar un director general amb la majoria absoluta de la cambra parlamentària quan l'etapa de l'anterior director general hagués finalitzat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Emigrante, fa 12 mesos
Cierren esa tv proselitista, pagada con los impuestos de todos los ciudadanos de baleares.
Valoració:-3menosmas
Per inca, fa 12 mesos
Si ja és una tele per a i dels hotelers ara, hi havia dies que pràcticament no se parlava d'altra cosa, ara imagina en tenir-ne el control el PP. Canal 9 feia rialles al costat de com manipularan ara.
Valoració:12menosmas
Per Toni, fa 12 mesos
Que tanquin IB3 ja, no serveix de res i es perd molt de dotbles
Valoració:6menosmas
Per Fan riure, fa 12 mesos
O és que ells, els del PSIB, l'any 2015 no canviaren el director d'IB3 que posaren els del PP. O és que els del PSOE no controles les televisions públiques allà on governen? El que és molt gros és que amb la totalitat o quasi la totalitat dels mitjans de comunicació a favor, el PSOE i els seus aliats hagin perdut les eleccions per tot on han governat. Això vol dir que no han estat capaços ni d'enganyar la gent.
Valoració:-1menosmas
Per Panxa roja, fa 12 mesos
El no-do en la versió més ranci! No mirarem més IB3.
Les manifistacions q vendran feran perdre les rialles a més d’un
Valoració:18menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente