cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Creus que s'hauria de llevar la restricció d'arribada de creuers tal com proposa Pimeco?

Torna la polèmica al voltant de l'arribada de creuers a Palma. Pimeco ha exigit aquesta setmana al Govern de Marga Prohens que modifiqui o cancel·li l'acord que limita l'arribada de creuers a Ciutat per a aquesta temporada i la que ve. L'objectiu de la patronal és que puguin arribar més embarcacions per tal que reactivin l'economia de la ciutat.

Segons Pimeco, «el turista que ve a l'illa no visita Palma els mesos de calor, només ho fa els dies ennuvolats. La ciutat no té visitants, és un desert i els comerços sobreviuen gràcies als creueristes i pocs dies ennuvolats que ens deixa l'estiu que és quan s'animen els turistes i també els residents a sortir a comprar».

Davant aquesta situació, Pimeco assegura que cal reactivar l'economia de Ciutat amb l'arribada de més creuers i afirma que no s'ha de «demonitzar» els turistes i que Palma no està massificada. A més, Pimeco defensa que les emissions que generen els creuers «no són un problema per a la salut de les persones».

Així, donada aquesta situació, dBalears demana als seus lectors què en pensen de llevar la limitació a l'arribada de creuers. Les possibles respostes de l'enquesta són les següents:

-Sí, permetrà estimular l'economia i el turisme.

-No, és un despropòsit mediambiental i promou la massificació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Leonor, fa 12 mesos
Masificado en el tren de Inca, turismo de mercadillos navideños para Palma diseñados para que vengan turistas según Afedeco, la caza del "boc" como millonario negocio, entiendo que para millonarios turistas, hoteles de lujo para turistas claro, parti boats tirando mierda por la borda.Y ahora, según Pimeco, dar vía libre a los cruceros para disfrute de turistas ¿quién da más?, no les importa el calentamiento del Mediterráneo, ni el medioambiental. Sólo falta hacer colas para que vayan entrando cruceros provocando retenciones en la mar contaminando las aguas. Hay empresarios que no saben qué hacer con sus vidas, cómo hacer para cargarse la naturaleza, los animales, y ahora la mar , fastidiemoslo todo y convirtamos la Isla en una gran mierda donde no podamos respirar.
Valoració:12menosmas
Per Isabel Cozar Arbau, fa 12 mesos
Els i les residents de Palma ja patim la sobrepoblació que implica la massificació turística incloent els creuers i tenim dret a viure del turisme però ara mateix sobrevivim, no hi ha qualificat de vida per nosaltres. No vull imaginar-me com seria sense restriccions. Per altra banda els recursos de les nostres illes són limitats i els estam sobreexplotant. Cada creuer que ve implica una contaminació de l'aire que respirem i de les nostres aigües amb tot el que això implica. Hem de posar seny i coherència i tenir en compte quelcom més que els interessos econòmics d'alguns i algunes per damunt dels recursos, la salut i el benestar dels ciutadans i ciutadanes dels habitants d'aquestes illes i més concretament de Palma
Valoració:25menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente