cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Els accessos a Sóller i sa Calobra, col·lapsats i la Policia de Palma demana: «Agafau el cotxe només per desplaçaments imprescindibles»

217423

Cap de setmana de col·lapse a diversos punts de Mallorca. Mentre a Palma les avingudes i el Passeig Marítim no podien absorbir més vehicles, l'accés a Sóller acumulava 13 quilòmetres de retencions, a la carretera de sa Calobra una vintena d'autocars i 60 vehicles quedaven atrapats... i els aeroports de les Balears tenen previst operar aquest cap de setmana, entre el 4 i el 6 d'agost, un total de 4.673 vols.

Palma

A les retencions diàries que es produeixen entre Cavià i Palma, especialment al Passeig Marítim, cal afegir-hi les retencions que s'han produït durant gairebé tot el cap de setmana a les avingudes. Ds fet, la Policia Local ha demanat als ciutadans a través de les seves xarxes: «Agafau el cotxe només per desplaçaments imprescindibles». El missatge ha despertat la indignació de molts ciutadans que han recordat la gran quantitat de cotxes de lloguer que circulen aquests dies per la ciutat.

Sóller

La lleugera baixada de temperatures ha animat molts turistes a desplaçar-se fins a Palma o altres destinacions com Sóller. Milers de cotxes s'han dirigit durant el dissabte a Sóller ocasionant durant les hores centrals del dia retencions de fins a 13 quilòmetres, la distància que hi ha entre l'entrada a la ciutat i Can Penasso, a Bunyola.

La Guàrdia Civil de Trànsit ha tancant durant una hora el túnel de Sóller per a evitar que es formàs una caravana de tres quilòmetres. L'entrada massiva de cotxes ha provocat, al seu torn, un caos circulatori en el centre, on ha estat completament impossible aparcar els vehicles, mentre més de 500 cotxes ocupaven completament els vorals del Desviament.

Sa Calobra

Un total de 22 autocars i uns 60 vehicles han quedat embossats durant hores a la carretera de sa Calobra (DT.-2141) després que, el migdia de dissabte, un autobús hagi patit una avaria.

Al voltant de les 15.00 hores d'aquest dissabte, un autobús ha patit una avaria en la carretera de sa Calobra, en el terme municipal d'Escorca (Mallorca), ocasionant importants retencions.

Fins un total de 22 autocars i uns 60 vehicles han quedat atrapats en el tram de carretera pròxim al conegut com 'Nus de sa Corbata'.

Efectius de la Policia Local d'Escorca i de la Guàrdia Civil han treballat per reorganitzar el trànsit. Per aquest motiu, i de manera temporal, s'ha procedit al tancament de la DT.-2141.

La situació ha desbordat als cossos i forces de seguretat, que han sol·licitat reforços a la Comandància de la Guàrdia Civil de les Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per A. Cirer, fa 12 mesos
El que crec que no ha entès ningú -o gairebé- és que ja ens hem mort d'èxit.
La cobdícia no té aturall. I, en acabat aquí, els depredadors furgaran en altres llocs. I ningú retrà comptes del mal que ha fet.
Valoració:12menosmas
Per Rosalia, fa 12 mesos
Idò jo proposo tot lo contrari a lo q diuen. Perquè els mallorquins hem de deixar de anar amb el nostre cotxe??? Perquè els guiris vagin a gust??? Idò no, q hi hagi embosos!!! Tots de cap a sa Calobra. Amem si així li agrada a na Prohens. Quan rebi queixes dels tur-operadors. Això és insostenible.😡😡
Valoració:12menosmas
Per Ja ho val, fa 12 mesos
Veus com no calles mai?. Tu ets adicte al vòmit verbal, com una anorèxia. I sempre vols dir la darrera paraula. Me sap greu per qui t'ha de aguantar, i hauràs de menjar moltes zopez si me vols fer callar.
Valoració:3menosmas
Per Anthony, fa 12 mesos
Ja ho val. O no.
No vendo motos porque no tengo.
Sigue la oferta. Yo callo si o haces tú. O al revés. Como guste su señoría.
Valoració:-4menosmas
Per Ja ho val, fa 12 mesos
No ens venguis motos, multinick, tu no calles mai.
Valoració:3menosmas
Per Anthony, fa 12 mesos
Ja ho val. O no.-
Yo callo si también lo haces tú. Mira si es fácil.
Valoració:-5menosmas
Per Ja ho val, fa 12 mesos
Ni agrada ni deixa d'agradar, multinick. És que el que dius és una autèntica xorrada. Per dir això podies callar.
Valoració:5menosmas
Per Anthony, fa 12 mesos
Kaimito:
¿Qué medidas estarías dispuesto a aceptar?.
Hay que ser serio y consecuente con lo que decimos.
Te voy a proponer una que no va a gustar: Sólo puede tener un vehículo de cuatro ruedas el que tenga una plaza de garaje en propiedad. Ítem más. Cuando vas a comprar un coche debes presentar, si o si, la escritura a tu nombre de la plaza de aparcamiento. ¿A que no gusta?
Valoració:-16menosmas
Per Maikel, fa 12 mesos
Gràcies Pacte del Progrés Soviètic i els seguidors bubotes: Armengol, Ensenyat, Barceló, Busquets i Negueruela.
Ha estat una delícia sofrir-vos 8 anys i, ara, les conseqüències de la vostra nefasta política antisocialista que ens porta directes a la catàstrofe social i econòmica.
Mai més!
Valoració:-46menosmas
Per Anthony, fa 12 mesos
Ahora pagamos las consecuencias de la falta de previsión de hace 30 o 40 años. Excepto a los españoles, que por lógica no les puedes poner trabas, jamás se debió permitir la entrada para trabajar, o buscarlo que no es lo mismo, a personas venidas de todos los confines de la Tierra. Ahora, la solución es: "No cojas el coche". Más nos merecemos; lo malo es que lo pagan justos por pecadores. Ya no hay remedio El contenido es mayor que el continente. Y continua empeorando.
Valoració:-26menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente