cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Arriba la 49a edició de la Marxa des Güell a Lluc a Peu

217373

Aquest dissabte, 5 d'agost, se celebrarà la 49a edició de la Marxa des Güell a Lluc a Peu, que coincideix amb el 50è aniversari del Grup Güell. Durant la matinada de dissabte a diumenge, milers de marxaires recorreran els municipis mallorquins fins a Lluc.

A les 23 hores començarà la Marxa a la Plaça Güell de Palma, a les 00.05 hores s'hi incorporaran els marxaires de Marratxí, 00.30 de Santa Maria, 01.40 de Consell, 02.00 de Binissalem, 03.25 de Lloseta, 04.20 de Selva i 05.30 d'Inca.

Talls de carrers a Palma

La Policia Local ha muntat un dispositiu especial amb motiu de la 49a edició de la Marxa des Güell a Lluc a Peu, que obligarà al tancament de diversos carrers durant el recorregut per Palma així com el desviament de diverses línies d'autobusos.

En concret, a partir de les 18 hores es procedirà a tancar la plaça Güell i tallar el carrer Aragó a la seva confluència amb Nicolau de Pacs sentit Pont d'Inca, desviant el trànsit rodat per Nicolau de Pacs, plaça Garcia Orell, plaça Pere Garau, plaça Miquel Dols i Reis Catòlics.

A més, es tenen programats talls a la circulació rodada a Metge Josep Darder des de la plaça Miquel Dols i es prohibiran els accessos a totes aquestes zones, excepte per als veïns.

Així mateix, es tallarà la circulació entre el carrer Aragó i Reis Catòlics en direcció al centre desviant el trànsit per Reis Catòlics (en contradirecció), plaça Miquel Dols, plaça Pere Garau i Faust Morell.

Pel que fa als autobusos municipals, l'EMT ha informat que amb motiu d'aquesta marxa a peu, es procedirà a desviar a partir de les 18 hores les línies 3, 33, 39 i 40.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per MALLORQUINITAT?, fa 12 mesos
Per què?
SÁBADO 05 AGOSTO
A LAS 23:00 HORAS
SALIDAS DESDE
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente