cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Les Associacions de Directives de Centres Educatius Públics lamenten que el Govern les hagi ignorat

Les Associacions de Directives de Centres Educatius Públics d'Infantil, Primària i Secundària de les Balears han lamentat no haver estat convocades a la reunió del Govern amb associacions, entitats i sindicats de la comunitat educativa.

En un comunicat, han assegurat que els produeix una «enorme perplexitat» no haver estat convidats.

En concret, han recordat que les seves associacions han col·laborat amb les administracions educatives de la Comunitat aportant la seva experiència.

A més, «no s'ha d'oblidar que mantenen un contacte diari amb les necessitats dels centres, coneixen les inquietuds dels claustres i les famílies, vetllant també per informar el sector educatiu».

El col·lectiu ha assegurat confiar que, si no han estat convidats, això hagi estat fruit de la celeritat en la convocatòria i ha desitjat mantenir aviat una reunió amb el Govern, tenint també una comunicació fluida durant la legislatura per a aconseguir una tasca docent de qualitat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Chamaerops humilis, fa 12 mesos
Una miqueta de precaució no vos aniria malament. Tanta generalització és una mostra de prejudici força preocupant especialment per a una persona docent!
Valoració:-2menosmas
Per Joan G., fa dervers d'un any
Quin morro!
Molta gent no sap que els directors cobren un plus de per vida per haver estat directors durant un temps.
I a sobre, no se preocupen gens dels claustres. I quan ho intenten, són condescendents i paternalistes.
Valoració:7menosmas
Per Rafel, fa dervers d'un any
Aquestes associacions de Directives són les mateixes que ignoren els seus Claustre en la presa de decisions i que entenen l'autonomia de centres com a pròpia. El que haurien de fer és desaparèixer que per això ja hi ha els sindicats.
Valoració:15menosmas
Per Joan A., fa dervers d'un any
Associacions de directives?
Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente