cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
23°

El 88% dels nostres lectors consideren que l'acord de govern entre el PP i VOX suposarà un retrocés en drets i llibertats

Clara i contundent majoria. El 88,13% dels nostres lectors han considerat que l'acord de govern entre el PP i VOX a les Balears «suposarà un retrocés en drets i llibertats». Per contra, només l'11,87% dels lectors han considerat que l'acord «implicarà una millora de l'economia i el turisme».

Marga Prohens ja és la nova presidenta del Govern gràcies a un pacte entre el PP i VOX. Un pacte programàtic que inclou 110 punts i que comença defensant «la unidad de España».

Entre les mesures que inclou l'acord s'hi troben la lliure elecció de llengua a l'ensenyament, la derogació de la Llei de Memòria Democràtica i la Llei Trans, la defensa de la propietat privada i la lluita contra la immigració «il·legal». A més inclou mesures econòmiques neoliberals encaminades a mantenir el monocultiu turístic.

Entitats com l'OCB, el GOB i Memòria Històrica de Mallorca ja han advertit que l'acord suposa un retrocés en drets i llibertats. Les entitats i col·lectius feministes també han criticat l'acord dels ultres. Molts sectors cívics veuen amb molta preocupació l'onada reaccionària que pot implicar un retorn al passat.

Davant aquesta situació, l'opinió dels nostres lectors sembla clara: el nou Govern nascut del pacte entre PP i VOX perjudicarà greument el futur de les Illes Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Xx (ver), fa dervers d'un any
🎵🎶Vamos a contar mentiras tralará, 🎶🎵vamos a cantar mentiras 🎵🎶.
El PP mai ha atacat el català ni ha set corrupte.
El Bocs vol garantir que el català es parli amb normalitat als PP CC en igualtat amb el castellà.
El PP i Bocs es reduiran el sou per a afavorir la recuperació econòmica.
El PP i Bocs sempre han dit la veritat i no han manipular cap dada.
El PP i Bocs defensaran la dona i els seus drets. ......
🎵🎶Vamos a contar mentiras tralará, 🎶🎵vamos a cantar mentiras 🎵🎶.
Valoració:1menosmas
Per Mallorquí, fa dervers d'un any
El 88% dels nostres lectors consideren que l'acord de govern entre el PP i VOX suposarà un retrocés en drets i llibertats. Si tenim en compte que un 99% dels lectors són uns radicals independentistes d'esquerres, tampoc es molt el 88%.
Valoració:-3menosmas
Per Carlangas, fa dervers d'un any
Pos alotro dia d'elecsiones unos quese desian de pp i bocs me largaron unos biyetes por ponerme su papelito en mi soble. Què amabilidá la sulla. Polqué selà ?
Valoració:7menosmas
Per Carlos Vilalta, fa dervers d'un any
Siempre sonriente y risueña la presidenta. Optimismo a tope.
Valoració:-4menosmas
Per xisco, fa dervers d'un any
OCB,GOB y Memoria Democratica ven un retroceso en derechos, libertades, y sobre todo, en subvenciones, chiringuitos, $$$$, ....
Valoració:-6menosmas
Per Relatiu, fa dervers d'un any
Retrocés completat perquè el començament del retrocés va ser el fracàs del govern de n'Armengol, Podemos i Més. Per això perderen les eleccions
Valoració:-3menosmas
Per Dic jo, fa dervers d'un any
La majoria de la societat balear no ha votat res, uns per no poder votar i uns altres per abstenir-se. Per tant el teu raonament es propi d'un retardat mental.
Valoració:8menosmas
Per Xx, fa dervers d'un any
O sea, que vuestros lectores opinan lo contrario que la mayoría de la sociedad balear.

Pues vaya sorpresa. No me lo esperaba…
Valoració:-6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente