cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

El 97% dels nostres lectors consideren que les Balears ja han arribat al límit de la massificació turística

Clara i contundent majoria. El 97,5% dels nostres lectors ha considerat que les Balears ja han arribat al límit de la massificació i que «ja no podem suportar més pressió turística». Per contra, només el 2,5% ha considerat que «encara tenim capacitat d'acollir més visitants». L'enquesta ha tingut una elevada participació.

Tot just acaba de començar la temporada turística i ja reapareix un problema evident arreu de l'arxipèlag: la massificació turística. Centenars de vols i desenes de creuers ja han desembarcat milers de turistes àvids de vacances que, en zones com la Platja de Palma, es tradueixen en platja i festa.

En aquest sentit, és tot un símptoma que la companyia aèria Eurowings hagi programat 400 vols setmanals entre Mallorca i Alemanya per aquest estiu. Això suposarà un trànsit de persones de proporcions gegantines que desborda les inflades perspectives turístiques per aquesta temporada.

Cal recordar que el problema de la massificació turística ja va causar estralls la temporada passada. Així, el moviment cívic SOS Residents va denunciar reiteradament els problemes generats pel turisme a gran escala que ofega la vida dels residents de Mallorca. En tot cas, com es desprèn de la resposta massiva dels nostres lectors, les Balears ja es troben al límit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Goriet, fa dervers d'un any
En Carlitos Lifalta, mostrant diàriament el seu nivell-vox de comprensió lectora.
Valoració:2menosmas
Per Miquel, fa dervers d'un any
Ses illes fan pena, tot per s’egoisme i sa xuatoneria dels mallorquins, perquè no tots soms iguals, els mallorquins obrers, faners i honrats mai de sa vida hem permés aquesta monstruositat.

Foresterum a rompre
Valoració:3menosmas
Per Maikel, fa dervers d'un any
Gràcies Biel Barceló.
Moltes gràcies Heidi Busquets.
Moitas grazas conselleiro Negueruela.
Valoració:1menosmas
Per Ratil, fa dervers d'un any
Els poderosos hauran d´emigrar, a la fi! perquè per molts que en guanyin, a Mallorca serà paper mullat. No hi ha per comprar. No hi ha per disfrutar del païsatge, no hi ha per gaudir de l´illa. Només hi ha brutor,. Això sí que és gratuït!
M´agradarà veure que fugen com a rates d´un vaixelll que s´enfonsa.
Valoració:7menosmas
Per Toni, fa dervers d'un any
És fàcil, des del moment en que els hotelers han d'importar mà d'obra barata per substituir els autòctons (que no treballam a cost d'esclaus) , la indústria turística va fagocitant el territori, i als residents que hi treballen no els importa perquè tanmateix algun dia partiran... Pens que aquest negoci no es rentable pels mallorquins i mallorquines.

La fi del turisme massiu està ben a prop.
Morir d'èxit se'n diu. Els hotelers ho saben i per això inverteixen al Carib .

Valoració:11menosmas
Per Evidència, fa dervers d'un any
Al límit? S´han passat de molt!
Mallorquins que compren cases per la Península per fugir del merder que han creat polítics i empresaris!
Valoració:9menosmas
Per Jaume I, fa dervers d'un any
Al limit ja està rebassat entre turisme i inmigraciò.Ja no hi ha qui visque aqui.Alguna cosa s'ha de fer.O els mallorquins de soca arrel haurem de partir a viure a un altre lloc.
Valoració:11menosmas
Per Carlos Vilalta, fa dervers d'un any
Pero entonces, ¿de qué ha de vivir Mallorca? ¿De la sobrasada y de las ensaimadas? Seamos serios.
Valoració:-15menosmas
Per Toni, fa dervers d'un any
Al límit no, ja fa temps que han sobrepassat el límit. Les Illes se troben totalment sobresaturades en tots els aspectes i no hi ha previsions que això canviï, no fos cas que el capitalisme salvatge es desinfli i els poderosos deixin de guanyar doblers a carretades.
Valoració:13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente