algo de nubes
  • Màx: 20.5°
  • Mín: 11.84°
12°

El Fòrum de la Societat Civil i el Consell Econòmic i Social signen un conveni de col·laboració

Aquest dilluns el president del Consell Econòmic i Social, Rafel Ballester, i la presidenta del Fòrum de la Societat Civil i rectora de l'Estudi General Lul·lià, Joana Maria Palou, han signat un conveni de col·laboració amb la voluntat d’intensificar les seves relacions. D'aquesta manera, ambdues entitats ajunten esforços per formalitzar, mitjançant aquest conveni, un espai de cooperació entre ambdues entitats.

L’objecte d’aquest conveni de col·laboració entre el CES i el Fòrum és col·laborar, dins el marc dels respectius àmbits d’actuació, en activitats de participació, assessorament, estudi, investigació, recerca i divulgació en matèria socioeconòmica. Consideren que la similitud dels seus propòsits els empeny a constituir un òrgan col·legiat que aglutini i coordini els esforços d'ambdues entitats.

Algunes de les activitats que es duran a terme en el marc d'aquest conveni seran l'intercanvi d'informació, dades i publicacions; l'impuls d'estudis d'investigació conjunts de caire econòmic, social i mediambiental i l'edició conjunta de publicacions o la celebració conjunta de seminaris, conferències i jornades, relacionades amb la transició cap a la sostenibilitat del model productiu a les Illes Balears.

Així mateix, les dues entitats tenen la voluntat d'analitzar la problemàtica econòmica, social i mediambiental de la conca mediterrània, i la seva incidència en les nostres realitats insulars i de cooperar en facilitar la participació i la coordinació de la societat civil de les regions mediterrànies, a l’hora d’abordar els problemes comuns que ens afecten.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.