muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Contundent majoria: el 96% dels nostres lectors consideren que Jordi Puig rep «un tracte inhumà i catalanòfob» a l'Hospital Sant Joan de Déu

Clara i contundent majoria. El 96,46% consideren que la Conselleria de Salut ha d'intervenir en el greu cas de discriminació lingüística de l'Hospital Sant Joan de Déu perquè Jordi Puig «rep un tracte inhumà i catalanòfob». Per contra, només el 3,54% considera que no ha d'intervenir perquè l'hospital «és una institució privada amb la seva pròpia normativa». L'enquesta ha estat tot un èxit de participació.

Sens dubte, una de les notícies més destacades del mes de maig ha estat el greu cas de discriminació lingüística que pateix Jordi Puig a l'Hospital Sant Joan de Déu de Palma. El pacient, que es troba en situació de dependència, ha denunciat greus maltractaments i discriminacions per exercir el seu dret a parlar en català. Una situació que s'ha produït al llarg de dos mesos.

Puig ha rebut una allau de mostres de suport de la societat civil i Política Lingüística ha anunciat que investigarà els fets. A més, a banda d'accions de protesta com la de la Plataforma per la Llengua, s'ha creat el grup Solidaris amb Jordi Puig que estudia totes les accions que es poden dur a terme per posar fi a aquesta discriminació.

Com han deixat clars els resultats de l'enquesta, Puig compta el suport de la societat civil illenca que veu intolerable les discriminacions que pateix pel simple fet de defensar els seus drets lingüístics.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Puigdemont, fa 11 mesos
A veure. Deixau de dir collonades. Sant Joan de Déu és un hospital de la xarxa pública (he tingut familiars allà) i és impossible pensar que pot maltractar a qualque pacient per motius de llengua. Pot haver-hi errades (com a totes bandes) i pot haver qualque treballador que no xerri català (com a totes bandes), però d'això a dir que aquests errors són per motius de llengua... impossible. Feis el ridícul. I l'enquesta surt com surt perquè només us llegeixen els de la vostra corda.
Valoració:-1menosmas
Per Pepet, fa 11 mesos
S'ha obert la veda,a partir del 28.."a por ellos".
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente