algo de nubes
  • Màx: 20.33°
  • Mín: 10.85°
10°

Precedents de castellanització de la 'selectivitat': renúncia dels professors

Ara que retorna l'amenaça de castellanització de les proves de la 'selectivitat', cal recordar que el mes de juny de 2017, quatre vocals del tribunal de selectivitat varen renunciar a exercir les seves funcions perquè segons varen explicar: «la UIB (Llorenç Huguet) i la Conselleria (Martí March del PSOE) s'han doblegat a les pressions del govern de Rajoy i de Ciudadanos per canviar els criteris lingüístics dels exàmens de selectivitat».

Els quatre professors que varen presentar la renúncia varen explicar els motius en una carta que podeu llegir en el següent enllaç:

Quatre vocals del tribunal de selectivitat renuncien en protesta per la castellanització de les proves

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Mestres, fa 10 mesos
Per a que els estudiants de castellà per a que no quedin en evidència cal posar-los les proves de selectivitat més fàcil que mai. D'aquesta forma sempre podran dir que el català és massa difícil per a ells. Una doble vara de mesurar per salvar l'orgull castellà de paíSS.
Valoració:4menosmas
Per Carlos Vilalta, fa 10 mesos
Si ya el nivel de nuestros estadiantes universitarios es deficiente, si encima no se les exige el examen en español ya rizamos el rizo y apaga y vámonos
Valoració:-54menosmas
Per Pla, fa 10 mesos
Antifa, i des de quan els fatxes anau a la universitat, ase?.
Valoració:22menosmas
Per ..., fa 10 mesos
SÍ: renúncia dels professors

NO: renuncia dels professors
Valoració:6menosmas
Per Antifa, fa 10 mesos
Fuera fascistas de la universidad!
Valoració:-10menosmas
Per Idò, fa 10 mesos
Au, ja ha arribat "la derechona" i ja podeu sortir a deixar-vos sa pell "pel català". Mentres aquestos s'ho han estar carregant els darrers vuit anys, tots ben calladets, que "són dels nostros". No vos fa vergonya?
Valoració:7menosmas
Per Endavant, guerreres i guerrers,!, fa 10 mesos
Ja teniu tots les camisetes preparades?
Aue, aur,...Desperta ferro!
Valoració:30menosmas
Per Ucraïna sense bombes, fa 10 mesos
Arribaran a prohibir que parlem la nostra llengua, fins i tot a ca nostra. Ja ho veureu, amb els pancastellanistes invasors que formaran govern amb el PP.
Valoració:32menosmas
Per Rajoy?, fa 10 mesos
Després de cinc anys de gobierno de izquierdas, el mas de izquierdas de la història, a Espanya i vuit de govern mini progressista a les illes, les coses són com són; el castellà llengua d'integració i el català una nosa, per als polítics, més una nosa per als polítics progres que per als del PP, i una nosa per a una gran majoria de ciutadans. El fracàs de la gestió del tema língüístic sí que és ver que ha estat una fita històrica que a més a més, ens ha servit per a desmentir les suposades polítiques valentes de les quals presumeixen tant els polítics, sense motiu.
Valoració:22menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente