algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
16°

Ben Amics tem que el cas de l'IES Porreres sigui «l’inici de la caça de bruixes de la ultradreta social i política»

214907

Ben Amics, associació LGTBI+ referent a les Illes Balears, han rebutjat «amb absoluta rotunditat» la demanda interposada a través dels ultracatòlics Advocats Cristians contra el personal docent i l’equip directiu de l’IES Porreres per distribuir i indicar la lectura d’un còmic en què apareixen escenes eròtiques lèsbiques.

L’obra en qüestió és ‘El azul es un color cálido’ que conté vinyetes que representen relacions sexuals consentides, segons la línia argumental, entre dues dones. «Consideram que, lluny de tractar-se de material pornogràfic, a què les persones joves tenen accés lliurement a través d’Internet, es tracta d’una representació artística i una obra literària que contribueix a introduir els continguts d’educació afectiu-sexual amb perspectiva de diversitat». Per això, Ben Amics remarca que «tenim el convenciment que aquesta qüestió també ha influït en la denúncia de l’extrema-dreta ultra-catòlica».

«Expressam tot el nostre suport al personal docent i l’equip directiu implicat, i posam a la seva disposició el nostre assessorament», han remarcat.

A més, recorden que la Llei LGTBI de les Illes Balears (Llei 8/2016, de 30 de maig) i la Llei LGTBI i Trans estatal (Llei 4/2023, de 28 de febrer), així com l’actual marc legal educatiu, «recullen principis pedagògics i preceptes normatius que avalen la introducció de l’educació afectiu-sexual amb perspectiva de diversitat afectiu-sexual, de gènere i familiar».

Finalment, Ben Amics apunta que temen que aquest cas «només sigui l’inici i la punta de l’iceberg de la caça de bruixes que la ultradreta social i política, encoratjada pel recent suport electoral obtingut, pretén instigar al nostre país. Ens trobaran de front!».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per dic, fa 11 mesos
Balearium: Si 2tv com a ciutadans que segons valtros gobernaria el mon.hahahahah
Valoració:2menosmas
Per Van fora corda, fa 11 mesos
Multinick , assossiegate, homo, que faràs un tro. I no cridis amb majúscules, que està molt lleig. Mira el còmic primer i llavors veuràs el doiarro que has escrit .
Valoració:2menosmas
Per Balearium, fa 11 mesos
A los chiringos les quedan 2 Tv
Valoració:-8menosmas
Per de asco, fa 11 mesos
¿POR QUE HAN OCULTADO EL 99 POR CIENTO DE LAS PÁGINAS?
PORQUE SE AVERGUENZAN ELLOS MISMOS.
Valoració:-6menosmas
Per Ha començat la destrucció, fa 11 mesos
Ho és. I si no ho aturam ara, el mal que faran serà irreparable.
Valoració:4menosmas
Per Xx, fa 11 mesos
Sabem que aquesta gentota tan sols vol democràcia per a instaurar-se al poder, i un pic dalt repetir els abusos i perversions del període de Rajolí. Que us sembla una segona tongada de la Gürtel ? Doncs podria ser amb certesa una repetició molt pitjor que la primera.
Valoració:4menosmas
Per Clar que ho és!, fa 11 mesos
Només s'ho tem?
Aquesta gent és un greu perill per a la democràcia
Valoració:7menosmas
Per Per favore, fa 11 mesos
Sant Pare de Roma, vos que sou un bon al.lot -i ho dic de veritat-, deixau que es casin i que boixin com a condemnats, que el sexe no es dolent. El que es dolent és dur-lo dins del cap les 24 hores del dia i això els fa bullir de luxúria. I llavors ho paguen els in.nocents que no en tenen cap culpa. Així de passada haureu resolt un problema que fa 2.000 anys que dura. I als del Opus, ni aigua beneïda


Valoració:7menosmas
Per MODERNA, fa 11 mesos
El mal que farà la pandèmia de la VoxVID-23_
Valoració:16menosmas
Per jaime, fa 11 mesos
Lo que si peligran son las subvenciones a estos colectivos
Valoració:-9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente