nubes dispersas
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
16°

Mallorca, nominada a cinc categories dels World Travel Awards

Mallorca ha estat nominada a cinc categories dels World Travel Awards, uns premis de reconeixement internacional enfocats en el sector dels viatges i turisme. Aquests guardons es lliuren anualment i abasten tot un ventall de categories que inclouen hotels, atraccions turístiques, línies aèries, transport i altres serveis complementaris.

Les cinc categories a les quals ha estat nominada Mallorca són: destinació de ciutat cultural líder a Europa (per Palma); destinació de platja líder a Europa; destinació insular líder a Europa; destinació de turisme sostenible líder a Europa, i nou complex turístic líder a Europa.

«Aquestes nominacions demostren el reconeixement internacional del sector turístic de l’illa i confirmen que Mallorca continua sent un referent europeu i mundial en matèria de turisme i que s’ha consolidat com a líder en turisme sostenible», ha assenyalat el Consell de Mallorca.

Els World Travel Awards es lliuraran el 30 de setembre a la ciutat de Batumi, a Geòrgia. L’any passat, la gala europea d’entrega dels premis va tenir lloc a Mallorca, a l’hotel Mallorca Hilton Galatzó.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I molta!, fa 11 mesos
Déu meu! Veig que hi ha molt poca gent pel carrer...
Haurem de fer promoció turística!
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente