algo de nubes
  • Màx: 20.5°
  • Mín: 11.45°
11°

La UOB avisa el PP que no permetrà cap retrocés en el model lingüístic actual

214733

La UOB Ensenyament ha volgut deixar clar al Partit Popular, un dia després de les eleccions, quines seran les dues línies vermelles que el sindicat no deixarà traspassar durant la propera legislatura:

  • Cap retrocés en el model lingüístic actual i els recursos assignats.
  • Compliment fil per randa del segon acord marc segons el calendari previst.

«Seria bo que la Sra. Prohens tingués ben clares aquestes dues màximes des d'avui mateix a l'hora de prendre qualsevol decisió en matèria educativa. Estarem vigilants a qualsevol iniciativa, prests per a la negociació i llests per a la mobilització. Qui avisa no és traïdor», han remarcat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Jo a Joan, fa 10 mesos
Ja es veu que ets un soca, però a vegades l'ignorància passa desapercebuda quan es té la boca callada...
Valoració:4menosmas
Per Lisa a elector, fa 10 mesos
Jo dubto que hi hagi tan burro o tant fatxa a les illes, no m'estranyaria gens que al igual que en altres comunitats s'hagin dedicat a la compra de vots...encara que ja ho deien fa segles gent bastant més Intel-ligent el que passava a Espanya..desde Winston Churchill, a Valle Inclán...per dir-ne algún..
Valoració:5menosmas
Per @ Joan, fa 10 mesos
La UOB és allà on et tindries d'apuntar, en cas de que treballis i no puguis anar a la UIB, perquè sempre es pot aprendre alguna cosa...
Valoració:4menosmas
Per Bernat Joan, fa 10 mesos
A veure, bona gent... només dues coses:
1. El PP no necessita Vox per a res, encara que no tengui majoria absoluta. Perquè necessitar-lo voldria dir que Vox podia fer alguna cosa amb MÉS, PSIB-PSOE...
2. L'actual política lingüística ve del PP. No crec, per exemple, que deroguin el Decret de mínims a l'ensenyament, perquè el varen fer ells mateixos.
Valoració:18menosmas
Per dic, fa 10 mesos
elector:El partit més corrupte,amb més sancions i veredictes en contra de la UE ,no sé si es de fiar que compleixi el programa electoral.
Valoració:20menosmas
Per Txorrsc, fa 10 mesos
A elector. Tota sa raó que el PP ha guanyat les eleccions legítimament i clarament ha estat el més votat. Però també recordar que va ser el PP balear que va reconeixer (i reconeix, manco sectors bauzá) que sa llengua pròpia de ses Illes és es català. I també el PP va aprovar l,actual model d,ensenyament on el català ha de ser la llengua vehicular. Això pot canviar si en Campos forma part del Govern. Aquest energumen sociópata ultra-espanyolista anti-catalá només té a n,es cap eliminar sa nostra llengua, història i cultura. Esper que al manco mos trobi al carrer amb multitud de gent per demostrar que encara som un poble viu que estima sa nostra terra destruida pels qui no l,estimen. Com ell i els seus. Salut, coratge i dignitat.
Valoració:28menosmas
Per Retrocés?, fa 10 mesos
El retrocés l'ha propiciat el govern pressumptament progessista de la senyora Armengol. Per això han perdut les eleccions.
Valoració:2menosmas
Per Joan, fa 10 mesos
Qué és UOB? 🤣
Valoració:-14menosmas
Per Som guerrers i no ens rendirem, fa 10 mesos
Jo ja he rentat la camiseta verda i la tenc a aixugar.
Cent mil, no. Mes de dos-cents, se trobarà el que vulgui fer mal a la nostra llengua, falsificar la nostra Història i dobre tot, enganar als nostres escolars i als nostres estudiants.



Valoració:28menosmas
Per antifa (el ver), fa 10 mesos
Mirant el passat me'n record de l'invent naxi-fatxa de la UPyD, ManosLimpias, i ara Ciudadano's, totes un suflé del fatxum que van durar ben poc.
Quan creieu que durarà Bocs ? Una cosa semblant a tots els anteriors engendres feixistes, per sort.
Caldrà paciència i molta lluita. Som-hi, no ens han d'aturar !
Salut i independència !
Valoració:31menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente