cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

79 alumnes de Formació Professional competeixen al Balearskills 2023

El conseller d'Educació i Formació Professional, Martí March, acompanyat del director general de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors, Antoni Baos, ha assistit aquest dimarts dematí a les proves de la competició de Formació Professional Balearskills 2023.

Aquestes proves tenen lloc al CIFP Joan Taix de Sa Pobla, es disputen les proves de les modalitats de Floristeria, Perruqueria, Estètica, Jardineria paisatgística i Atenció sociosanitària, i al CIFP Pau Casesnoves d'Inca, on té lloc la competició de les modalitats de Reparació de carrosseria, Tecnologia de l'automòbil, Desenvolupament web, Pintura de l'automòbil i Administració de sistemes en xarxa. Des del passat dia 4 de maig i fins al pròxim 11 de maig hi participen un total de 79 alumnes que pertanyen a 29 centres de les Illes Balears.

Els objectius d'aquesta competició, segons expliquen des del Govern, són promocionar i difondre els ensenyaments de formació professional, fer valdre la competència professional adquirida pels alumnes, estimular-los i motivar-los, reconèixer la dedicació dels professors i potenciar les relacions entre el món empresarial i el món educatiu.

Els alumnes seleccionats representaran les Balears a la competició Spainskills 2023, que convoca el Ministeri espanyol d'Educació i Formació Professional.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.