algo de nubes
  • Màx: 11.89°
  • Mín: 7.47°
11°

Èxit de participació en les activitats i tallers de l'Acampallengua

L'Acampallengua 2023 arriba aquest diumenge a la seva fi. Han estat dos dies intensos que han aplegat milers de joves d'arreu de Mallorca amb un objectiu comú: la defensa de la llengua catalana. La darrera jornada ha arrencat a les 10.30 hores del dematí, amb tallers i activitats a càrrec de l'Agrupament Escolta i Guia Sa Marjal, de Sa Pobla. Més tard, ha arrencat el torneig de truc, així com un taller teatral d'actituds lingüístiques, de la mà d'Ivan Martín.

Mentrestant, al Centre Cultural de la Congregació, s'hi ha duit a terme una xerrada sobre drets lingüístics, a càrrec d'Antoni Llabrés Fuster (a la imatge), del departament de dret públic de la UIB.

L'oferta musical ha continuat aquest diumenge, ja que els assistents de l'Acampallengua han pogut gaudir d'una ballada popular amb Rissaga i Ramellets, així com d'un concert familiar a càrrec del grup Cucorba.

Finalment, al migdia s'ha fet entrega dels premis del concurs literari impulsat per Joves de Mallorca per la Llengua, on també s'hi ha fet una lectura en veu alta d'un fragment de les obres premiades.

Les xifres de l'Acampallengua

Segons ha informat Joves de Mallorca per la Llengua el nombre d'acampats ha estat de 1.200, que s'han repartit en dues zones d'acampada habilitades per l'organització.

Durant els concerts de dissabte vespre, varen ser prop de les 5.000 persones les que varen poder gaudir d'Antònia Font, Auxili, Mar Grimalt, Plan-ET i Antònia Found System en directe.

En total, per Sa Pobla hi han passat més de 7.000 participants que, ja sigui acampant, assistint als concerts, fent tallers o gaudint de les molt diverses activitats, han participat de l'Acampallengua 2023.

Així, ha quedat ben palès que la llengua catalana «és més viva que mai» i que el jovent de Mallorca «continuarà assumint el deure de defensar-la».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Xx, fa 12 mesos
Èxit en l'Acampallengua, o el que és el mateix, el fatxet Carlos en estat de xoc !!!
Valoració:4menosmas
Per antifa (el ver), fa 12 mesos
I ara ja triga molt el fatxa de torn, digui's Carlos Vilalta o amb qualque dels seus pseudònims Guapi/Emigrante/Mallorquín, etc, etc, dient allò de I QUIEN LO PAGA TODO ESTO? Probablement el gran èxit de la convocatòria el deu haver desanimat i esmaperdut. És el que té ser un cavernícola castellà. Arruix els fatxes !
Salut i independència !
Valoració:5menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa 12 mesos
@escardapenes

No os hace falta Rajoy.
Ni Bauzá.
Ni siquiera Franco.
Siete más como tú, y el catalán se puede dar por muerto.
Madre mía.
Valoració:-1menosmas
Per Molt bé, fa 12 mesos
Enhorabona als organitzadors i a tots els que han col.laborat i participat en l'Acampallengua, perque hacestat tot un èxit.
Valoració:9menosmas
Per escardapenyes, fa 12 mesos
Ànims ! joves vosaltres sou el futur de la nostra llengua, la vostra lluita continuada tendra fruit, el català continuarà per molts de entrebancs i traves que ens posin.No ho aconseguí Felip V, ni Franco, ni Aznar, ni Rajoí, ni Tutan Ramon Bauzá ni tota la xusma Ñordoespanyola.
! Visca la llengua ! Visca els Països Catalans !
Valoració:10menosmas
Per Moix, fa 12 mesos
La nostra llengüa no morirà mai amb gent com vosaltres. Enhorabona.
Valoració:11menosmas
Per Carlos Vilata, fa 12 mesos
Buenoooo ! Ese finde demana més llegao a una movida quedar desia Acantalegua i nobeas que guenroyo havia. La gente era superenroyada. Selo queris desirami primo Carlos pedo no contestó anwuegueno nomencontré con nengun colega furriel conosio. Noselo creerá. Gueno, asinque ialoe discho.
Valoració:-6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente