algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 21°
25°

'Per què hem de votar?', aquest dijous a Can Alcover

Un grup de persones de diferents sectors, àmbits i professions s'han unit per a conscienciar la ciutadania mallorquina de la importància d'anar a votar a les eleccions del proper mes de maig.

Així, constituïts en la plataforma 'Visc a Mallorca', expliquen que la participació electoral no ha fet més que disminuir en els darrers anys. Segons les dades, a principis de segle, el vot rondava el 60%; a les eleccions del 2019 fou del 55%; i aquestes properes eleccions, segons totes les enquestes, amb prou feines arribarà a la meitat del cens.

Els impulsors de la iniciativa afirmen que aquestes són «unes eleccions molt importants», ja que les Illes Balears s'enfronten a grans reptes com «l'augment de la inflació, la manca d'habitatge accessible, la pèrdua d'ús social de la nostra llengua, l'espoli fiscal, els costos de la insularitat, el domini del patriarcat o el canvi climàtic, entre d'altres»

Per això, la plataforma organitza actes per a promoure el vot i aquest dijous, a les 19.30 hores, ens explicaran per què hem de votar a Can Alcover.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per antifa (el ver), fa 5 mesos
El nostre futur i el de la majoria de gent bona passa per votar ANTIFEIXISTA, sempre.

Salut i independència !
Valoració:-1menosmas
Per Cupaire de Palma, fa 5 mesos
Votaré a la Cup Crida per Palma!
Ànim i endavant!
Valoració:1menosmas
Per @Carlos Vilalta, fa 5 mesos
T'has deixat de posar-hi antifeixista. O és que tu i els teus fatxas sou els únics que us creieu amb dret al poder ? Sou una espècie paràsita i molt perjudicial. Voto per la vostra extinció.
Arruix fatxas !
Valoració:0menosmas
Per Pere Mateu, fa 5 mesos
Me sap greu però no hi ha cap partit que m'inspira confiança, quan posin la paraula independència a la seva formació per ventura m'ho pensaré...
Valoració:0menosmas
Per Carlos Vilalta, fa 5 mesos
Hay que votar por la libertad y por los valores de nuestra civilización, es decir, contra el totalitarismo socialcomunistapodemitaseparatista.
Valoració:-2menosmas
Per 112358, fa 5 mesos
Votar és fomentar aquest sistema representatiu de llistes tancades. Votar nul o abstenir-se fa que la quantitat total de vots vàlids disminueixi, i als partits petits els resulta més fàcil arribar al 3% de vots vàlids per a obtenir un escó. Votaren blanc augmenta la quantitat de vots vàlids (pq els vots en blanc són vàlids), I als partits petits els resulta més difícil arribar al 3 % del vots vàlids per a obtenir un escó. He parlat d'un 3% per a obtenir pel primer escó, però poden ser més per ser percentatges. Sabent això, que cadascú faci el que vulgui.
Valoració:2menosmas
Per antifa (el ver), fa 5 mesos
Votar per a construir un futur verament positiu i el més independent possible, sense afavorir idees ni projectes forasters.
Salut i independència !
Valoració:-1menosmas
Per segur, fa 5 mesos
Votaré a VOX y cumpliré lo que se me ordena.
Per què hem de votar?
Para que VOX consiga un buen resultado y con él ayude a desalojar a comunistas, messeros, sociolistos, podemeros, separatistas etc. etc. Y lo principal: subvenciones a nadie.
Valoració:-8menosmas
Per No, fa 5 mesos
Tot el contrari, jo estic decebut d'haver votat.
Valoració:1menosmas
Per antifa (el ver), fa 5 mesos
Tothom a votar per a deixar els fatxes en autèntica minoria. Som-hi !
Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente