cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Els creueristes es disparen un 124,4% a les Balears en el primer trimestre de 2023

213171

El trànsit de creueristes a les Balears va arribar el primer trimestre de l'any a 158.607 passatgers, fet que suposa un increment del 124% respecte al primer trimestre de l'any passat, segons Ports de l'Estat.

Segons les mateixes dades, el març d'enguany varen passar pels ports de les Balears 55.741 creueristes, un 52% més que el tercer mes del 2022.

A nivell estatal, el nombre de passatgers de creuer que va transitar pels ports de l'Estat es va multiplicar per més de dos els tres primers mesos de l'any fins a sumar més d'1,83 milions de viatgers, amb 300 vaixells de creuer només al mes de març.

Al març, darrer mes amb xifres disponibles, es varen registrar un total de 676.298 passatgers de creuer als ports de l'Estat, una mica menys del doble que el volum comptabilitzat el mateix mes del 2022 quan es varen registrar un total de 343.157 passatgers.

En conjunt, el trànsit total de passatgers als ports de l'Estat, incloent línia regular i creuers, se situa des de principi d'any en 6 milions d'usuaris (4,2 milions de línia regular i 1,8 milions de creuers més).

Segons el resum de trànsit portuari de Ports de l'Estat, en total el mes de març passat varen arribar als ports de l'Estat un total de 293 vaixells de creuer (733 des de principi d'any). La majoria varen recalar a Las Palmas (93), Santa Cruz de Tenerife (86), Barcelona (32) i les Illes Balears (17).

A més, dels més de mig milió de passatgers que varen arribar als ports de l'Estat al març la majoria ho varen fer a Las Palmas (228.669) i el segueixen els ports de Santa Cruz de Tenerife (169.745), Barcelona (117.558), Illes Balears (55.741), i Cadis (23.558).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Dimissions, fa dervers d'un any
@alernativa rsgarrifosa. Per mi que ens preneu per beneits. Vol dir que el PSOE no pot fer res sense el suport de Més i Podemos i resulta que el PSOE fa el que li dona la gana. Per ventura és que Més i Podemos no volen problemes i posen excuses de mal pagador. Marea Verda? No ho crec, ja hi ha massa gent wue està massa desenganyada de tot.
Valoració:1menosmas
Per xisca, fa dervers d'un any
Aquesta gent de poc cervell, que NO entén que NO tenim disponible tanta aigua, ni altres recursos, ens fera morir la nostra MALLORCA tan estimada per nosaltres, com mal tractada pels que NO l'estimen. Els doblers que genera el turisme, NECESSITA ser controlat per una QUALITAT de vida mes natural i tranquil.la. NO, NO I NO, a les manades de turistes. Els mallorquins ja no hi cabem. Que voleu que diguem? FORA HOTELERS BARRUTS? POT SER HEUREM DE SORTIR AL CARRER HA CRIDAR.HO ALS QUATRE VENTS?
Valoració:5menosmas
Per L'alternativa és esgarrifosa, fa dervers d'un any
@Anselm Llull. Si no votam serà pitjor perque entrarà la dreta corrupta acompanyada dels feixistes, que contaminaran el doble i ens robaran els doblers, els serveis i els drets.
El que hem de fer, és donar el vot de manera que torni governar el Pacte, però sense que el PSOE sigui tan fort com ara, que és quan no escolta als seus socis i fa el que li dóna la gana.
Valoració:2menosmas
Per Anselm Llull, fa dervers d'un any
No es pot anar a votar. Tot fa pudor. Entrarà la dreta casposa.
Esperarem una altra marea verda, a veure di l'esquerra entén d'una vegada que no pot quedar asseguda a la poltrona i tan feliç.
Valoració:5menosmas
Per Carlos Vilalta, fa dervers d'un any
Una magnífica noticia para nuestra economía.
Valoració:-5menosmas
Per Dimissios, fa dervers d'un any
Inacceptable, totalment. Fracàs de les institucions pressumptament progressistes. Dimissions immediates.
Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente